20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Două accidente uşoare s-au produs ieri pe strada A.I. Cuza

Craiova: Două accidente uşoare s-au produs ieri pe strada A.I. Cuza

(Foto: satmareanul.net)
(Foto: satmareanul.net)

Doi pietoni au fost accidentaţi uşor în urma a două accidente produse ieri în municipiul Craiova. Primul a avut loc în jurul orei 17:30, la intesecţia străzii A.I. Cuza cu Bulevardul Calea Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, Cristina Boşoteanu, de 37 de ani, şoferiţa unui autoturism marca Volkswagen Golf, nu i-a acordat prioritate de trecere lui Ionuţ Goniţă, de 43 de ani, din Craiova, care traversa strada pe marcajul pietonal, bărbatul fiind accidentat uşor.

Cel de-al doilea accident s-a produs în jurul orei 20:30, la intersecţia străzii A.I. Cuza cu strada Panait Moşoiu. Pe fondul neatenţiei, craioveanul Gabriel Golumbeanu, de 21 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, a accidentat-o uşor pe Nicoleta Totoianu, de 20 de ani, care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal amplasat în faţa Teatrului Naţional.

În ambele cazuri poliţiştii de la Rutieră ajunşi la faţa locului au întocmit dosare penale pe celor doi conducători auto şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS