14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBercea Mondial şi soţia sa, reţinuţi de DIICOT într-un nou dosar; Cei doi vor fi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dolj

Bercea Mondial şi soţia sa, reţinuţi de DIICOT într-un nou dosar; Cei doi vor fi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dolj

Bercea Mondial a fost condamnat la zece ani de puşcărie pentru faptele comise, decizia instanţei nefiind însă definitivă
Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dar şi soţia sa, Fănica Anghel, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT într-un nou dosar.
Cei doi sunt acuzaţi de evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat, prejudiciul adus statului fiind estimat de anchetatori la 800.000 de euro.
Aceleaşi acuzaţii le sunt aduse şi altor două persoane, administratori ai unor firme controlate, în fapt, de clanul Bercea.
Bercea Mondial a fost adus la DIICOT Craiova de la Penitenciarul Colibaşi, unde ispăşeşte o pedeapsa de 8 ani şi 9 luni, pentru că şi-ar fi înjunghiat un nepot.
Şi Fănica Anghel se află în închisoare, pentru mărturie mincinoasă şi instigare la această infracţiune.
După audieri, cu toţii au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar joi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS