9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un mort și un rănit grav într-un accident la Filiaşi

Dolj: Un mort și un rănit grav într-un accident la Filiaşi

Un bărbat a murit și un altul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce au fost loviți de o mașină scăpată de sub control, implicată într-un accident, în Filiași. Un tânăr de 19 ani, la volanul unei „englezoaice”, a intrat într-un Ford care circula regulamentar, aruncându-l peste pietoni.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, vineri seara, în jurul orei 19.00, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, pe DE 70 în faţa spitalului Filiaşi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Potrivit poliţiştilor,  Traian Dobre, de 19 ani, din Filiaşi, care conducea un autoturism Lancia, înmatriculat în Anglia, pe DE 70 în faţa spitalului Filiaşi, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi a lovit din spate un autoturism Ford Focus. Ion Sîrbu, de 47 de ani, din comuna Ţînţăreni, judeţul Gorj, şoferul Fordului, s-a trezit proiectat în afara părţii carosabile, unde u fost accidentate două persoane cae erau pietoni. Gheorghe Rovența, de 54 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar Mihai Dogaru, de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Nr. 1 Craiova.
Poliţiştii rutieri au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS