20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Şoferiţă prinsă cu 108 km/h pe Calea Bucureşti

Craiova: Şoferiţă prinsă cu 108 km/h pe Calea Bucureşti

În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri doljeni au organizat, pe principalele drumuri din municipiul Craiova şi judeţul Dolj, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.
În cadrul acţiunii desfăşurate, poliţiştii au constatat 130 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi de peste 22 400 lei. Dintre acestea, 81 au fost aplicate unor şoferi care au ignorat viteza maximă admisă pe anumite sectoare de drum.
Poliţiştii doljeni au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 9 permise de conducere, iar un certificat de înmatriculare a fost retras.

O şoferiţă prinsă în ilegalitate, A.Mihaela, de 34 de ani, din Craiova, judeţul Dolj a fost depistată de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti cu viteza de 108 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile în vederea suspendării exercitării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS