11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăieţelul de 11 ani încă nu a fost găsit

Băieţelul de 11 ani încă nu a fost găsit

Băiețelul de 11 ani, din comuna Punghina, care a dispărut pe 29 iunie, nu a fost găsit nici până în prezent de poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi.
Alin Neagoe a plecat pe jos de acasă pe 19 iunie 2014 din satul Viaşu, comuna Pătulele, către localitatea Recea, comuna Punghina. Acesta obişnuia să stea mai multe zile pe la nişte verişori, iar părinţii nu s-au gândit că i s-a întâmplat ceva rău. În cele din urmă, mama lui Alin Neagoe a aflat că, pe 29 iunie, între băiatul său şi verişorul de 15 ani a avut loc o altercaţie, iar Alin a fugit. De atunci a fost văzut de un localnic din Viaşu, care susține că băiatul dormea într-un șant de pe marginea străzii
Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările pentru găsirea acestuia. Potrivit oamenilor legii, anul trecut, micuţul a mai lipsit de acasă trei săptămâni, fără să ştie cineva unde se află. Băiatul a fost găsit ulterior la o stână.
La data dispariţiei minorul prezenta următoarele semnalmente: înălţime 1,35 m, ten deschis, constituţie atletică, faţă ovală, păr blond cu fir drept tuns scurt, ochi căprui, urechi mici cu lob dezlipit. La data dispariţiei era îmbrăcat în tricou de culoare roşie, pantalon lung din stofă culoare albastră, iar în picioare purta sandale.
Minorul a fost dat în urmărire la nivel naţional şi în consemn la frontieră. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS