15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAsistent medical din cadrul IPJ Mehedinţi, băut la volan

Asistent medical din cadrul IPJ Mehedinţi, băut la volan

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Mehedinţi a rămas marţi seară fără permis de conducere şi va trebui să dea socoteală în faţa superiorilor, după ce a fost prins băut în trafic, de un coleg. Este vorba despre un asistent medical din cadrul IPJ Mehedinţi, care s-a urcat băut la volanul maşinii personale. A mers doar câteva străzi cu maşina şi în apropierea unei intersecţii din Drobeta Turnu Severin a acroşat un autoturism, care era parcat pe partea dreaptă a drumului.
Din fericire, în urma incidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.  „Ajunşi la faţa locului am constatat că şoferul unui autoturism înmatriculat în Bucureşti a acroşat un autoturism oprit pe partea dreaptă. Conducătorul auto vinovat a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,77 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei“, a declarat Viorel Stăncioiu, comisar în cadrul IPJ Mehedinţi.
Bărbatul se numeşte Eugen Selcer şi este angajat al Direcţiei Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, fiind asistent medical în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi. Acum a rămas fără permis de conducere, dar va fi şi cercetat penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS