6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Dolj: Accident cu cinci victime la Teasc

UPDATE – Dolj: Accident cu cinci victime la Teasc

\n

UPDATE 18:10 În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Rutieră, s-a stabilit ca Viorel Bărbălău, de 43 de ani, din Craiova, care conducea o autoutilitară Renault pe DN 55 către Bechet, într-o curbă la stânga a derapat, a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens. În urma accidentului au fost rănite de fapt șase persoane, cei doi șoferi și patru pasageri aflați în cele două mașini.  Polițiștii doljeni au mai stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula șoferul Renaultului.
Oamenii legii au mai precizat că cel mai grav a fost rănit Mihai Tudor, celelalte victime suferind leziuni care nu le pun viața în pericol.
Viorel Bărbălău este cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



16:09
Un accident grav de circulaţie a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN 55, în satul doljean Secui, comuna Teasc. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii din cadrul IPJ Dolj, este vorba de o ciocnire frontală între două autoturisme, un un Ford și un Renault, soldată cu cinci victime. La locul accidentului intervin în acest moment pompierii doljeni şi ambulenţele Serviciului de Ambulanţă Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS