20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPortretul robot al vinovatului în cazul poliţistului înjunghiat

Portretul robot al vinovatului în cazul poliţistului înjunghiat

Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării autorului infracţiunii de tentativă de omor săvârşită în data de 19 octombrie în zona Crângaşi din sectorul 6 al Capitalei.
Bărbatul căutat este în vârstă de aproximativ 25-28 de ani şi are următoarele semnalmente:
– Înălţime 1,75-1,80 m, constituţie atletică (slab), ten deschis, păr blond-şaten tuns scurt pe părţi, ochi căprui, sprâncene subţiri;
– La data comiterii faptei  era îmbrăcat cu o geacă / hanorac cu glugă de culoare deschisă (gri sau bej),  pantalon tip blue jeans culoare bleu deschis, încălţat cu o pereche de adidaşi de culoare albă.
Cei care pot oferi detalii cu privire la persoana căutată, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Bărbatul al cărui portret robot a fost dat publicităţii este căutat de sâmbătă dimineaţă, după ce a înjunghiat un agent în vârstă de 21 de ani de la Secţia 20, în staţia tramvaiului 41 din zona pieţei Crângaşi din Capitală.
Potrivit unor martori, poliţistul şi atacatorul au intrat într-un conflict după ce unul dintre ei i-a cerut celuilalt o ţigară.
Atacatorul a scos un obiect ascuţit şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona abdomenului, după care a fugit de la faţa locului.
Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar, unde a fost stabilizată.
Poliţistul înjunghiat era în afara orelor de program, la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.
Cazul este instrumentat de Poliţia Capitalei şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS