10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătăuşii, amendaţi de poliţişti

Bătăuşii, amendaţi de poliţişti

După ce ediţia online de vineri a GdS a făcut public un film în care se vede cum un client al unui magazin de piese auto de pe bulevadul Carol I din Craiova a fost bătut de angajaţi, poliţiştii IPJ Dolj au decis să-i amendeze „un pic“ pe bătăuşi.
Incidentul a avut loc sâmbătă, 12 octombrie, în jurul prânzului, „protagoniştii“ scandalului fiind un bărbat care încerca să schimbe un acumulator auto şi angajaţii unui magazin de piese auto aparţinând SC ANI AUTO SPORT SRL. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere se poate observa că un bărbat se ceartă cu angajaţii magazinului, apoi îşi pierde cumpătul, ia ceva din portiera maşinii şi se duce către bărbaţii cu care se certa. Aceştia din urmă îl iau la bătaie cu pumnii şi cu picioarele, după care îl iau pe sus şi îl duc în magazin. Întrebaţi despre acest incident, reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că, sâmbătă, patronul magazinului a sunat la 112 şi a reclamat faptul că a fost ameninţat de un client mai… „nervos“. Poliţiştii care s-au dus la faţa locului au luat declaraţii, au stabilit că a fost vorba de o „altercaţie“ produsă de un client care era nemulţumit de faptul că reprezentanţii magazinului nu vor să-i schimbe un acumulator auto aflat în garanţie. Oameni legii au mai precizat că bărbatul bătut nu a mai fost găsit la locul incidentului şi nu a putut fi identificat, chiar dacă au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. De asemenea, nici bărbatul agresat şi nici patronul sau angajaţii magazinului de pe bulevardul Carol I nu au depus o plângere, fie pentru ameninţare, fie pentru lovire.
Vineri, după apariţia filmului în GdS, poliţiştii craioveni au constatat că, totuşi, a fost vorba de o încălcare a legii şi au hotărât să-l amendeze pe patronul magazinului şi pe doi dintre angajaţii săi. Potrivit IPJ Dolj, cei trei bătăuşi au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS