9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: La volan cu documente false

Dolj: La volan cu documente false

Două persoane care conduceau două autovehicule având taloanele pentru inspecţia tehnică false au fost depistate ieri la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră la PTF Calafat cetăţeanul român Marius R., în vârstă de 20 ani, care conducea un autoturism marca Opel cu numere de înmatriculare bulgăreşti. În urma controlului, s-a constatat că taloanul pentru inspecţia tehnică ale autoturismului era fals.

În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bistreţ, judeţul Dolj, au oprit în trafic pe cetăţeanul român Victor M., în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism marca Renault cu numere de înmatriculare bulgăreşti. Cu ocazia controlului documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat şi în acest caz că talonul pentru inspecţia tehnică a maşinii este fals.

Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS