19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomânia, în expoziţie la CEP Bucureşti

România, în expoziţie la CEP Bucureşti

Club Electroputere, care are şi o filială la Craiova, va vernisa, la Bucureşti, a doua expoziţie „Turul româniei în 7 zile“ (TR7Z), informează organizatorii. Lucrările expuse sunt realizate de Martinka Bobrikova & Oscar de Carmen, Larisa Crunteanu, Teodor Graur, Olivia Mihaltianu, Dorin Moldoveanu, Alexandru Niculescu, Lala Panait şi Bogdan Ghiu. Doritorii vor putea admira expoziţia în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2013.
Aceasta este etapa finală a proiectului TR7Z, care s-a desfăşurat în perioada 4 – 10 septembrie, şi care a fost conceput ca un atelier mobil de creaţie alternativă. TR7Z a avut un caracter experimental şi a urmărit ca participanţii să se deconecteze de la cotidian prin relaţionare şi interacţiune.
Traseul care poate fi regăsit în lucrări a fost gândit cu scopul de a valorifica teritoriul ţării noastre dintr-o varietate de perspective, care să permită dezvoltarea unor subiecte de lucru legate de urbanism, economie, arhitectură, dezvoltare regională, peisaj, cultură populară şi altele. Proiectul cultural a fost finanţat de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS