19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident spectaculos provocat de o şoferiţă

Accident spectaculos provocat de o şoferiţă

Un copil de şase ani a fost rănit sâmbătă seară, în urma unui accident rutier produs pe strada Henry Ford, în care au fost implicate două autoturisme şi un tir.
Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au precizat că, sâmbătă seară, în jurul orei 20.45, Gabriela Ciocşan, de 26 de ani, din Craiova, care conducea un Ford Fiesta, a ieşit de pe un drum lateral pe strada Henry Ford şi a încercat să vireze stânga către centru, fără să se asigure. Fordul condus de şoferiţă a fost acroşat de un BMW condus regulamentar către Craiova de George Nedea, de 24 de ani, din localitate, care a încercat să evite accidentul şi a tras dreapta de volan. După impact, BMW-ul a ieşit de pe drum în partea dreaptă şi s-a oprit într-un stâlp al reţelei electrice a tramvaiului, iar Fordul condus de Gabriela Ciocşan a fost lovit de un autocamion condus către ieşirea din oraş de Cosmin Boană, de 25 de ani, tot din Craiova. Acesta din urmă a frânat puternic, însă nu a reuşit să evite impactul cu maşina şoferiţei.
În urma accidentului, atât BMW-ul condus de Nedea, cât şi Fordul Gabrielei Ciocşan au fost avariate serios, iar un copil de șase ani, pasager în BMW, a fost rănit uşor.
În urma cercetărilor făcute de ofiţerii de la Rutieră s-a stabilit că responsabilă de producerea accidentului este tânăra şoferiţă, care nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere BMW-ului condus de Nedea.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele craiovencei a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS