11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-au trezit cu tirul în magazin

S-au trezit cu tirul în magazin

Proprietarii unei case din localitatea mehedinţeană Bistriţa au avut ieri-dimineaţă un „musafir“ deosebit. Un tir le-a intrat în magazinul pe care îl administrează la parterul locuinţei şi a fost la un pas să le distrugă toată agoniseala.
Tirul se deplasa pe DN 56, care face legătura între Mehedinţi şi Calafat, şi se pare că din cauza unei defecţiuni la direcţia de mers, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în prima casă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
„Nu ştim nici noi ce s-a întâmplat exact. Am auzit o bubuitură şi, când am ieşit afară, am văzut că tirul a spart peretele și a intrat în magazin. L-am auzit pe şofer că nu ar mai fi putut să ţină drept, pentru că i s-a stricat direcţia. Bine că nu a fost mai grav“, a spus un martor.
„Nici nu deschisesem bine, pusesem să îmi fac o cafea şi dintr-o dată am auzit o scârţâitură. Cred că a încercat să frâneze, şi apoi m-am trezit că intră tirul prin perete. Nu am reacţionat nicicum pentru că m-am blocat, nu mă aşteptam la aşa ceva. A fost foarte din scurt, m-am speriat!“, a spus proprietara magazinului.
După ce tirul a fost repus pe carosabil, şoferul va trebui să plătească pagubele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS