11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte ştirti

Un canadian în lotul SCM-U Craiova
Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova vor disputa astăzi un meci de verificare, în deplasare, cu CS Otopeni, partida urmând să înceapă la ora 18.00. O noutate faţă de amicalul precedent, cu Energia Rovinari, disputat vinerea trecută, o reprezintă jucătorul canadian Steve Ross – 2.01 metri. Jucătorul de 30 de ani poate evolua atât ca fundaş, cât şi ca extremă şi era aşteptat să sosească aseară în Bănie. Ross evoluează în Europa de 9 ani.  Mai întâi în Franţa, iar din 2007 în Olanda. Steve Ross devine al cincilea jucător străin din lotul craiovenilor după Branislav Tomic, Bilal Abdullah, Danilo Mitrovic şi Jovan Bajic.

Crina Popescu, cea mai bună la table
Crina Popescu a câştigat concursul de table organizat duminică la Craiova de clubul Fair Play, condus de Mihai Iliescu. Competiţia destinată exclusiv reprezentantelor sexului frumos, dotată cu trofeul „Twenty Six“, a adunat la start 21 de participante, toate primind la final produse cosmetice din partea sponsorului. Pe podium au mai urcat Luminiţa Vitan (locul 2), alături de Mihaela Ionescu şi Daniela Udrea (ambele locul 3). „A fost frumos. Cea mai tânără concurentă a avut 11 ani, iar cea mai vârstnică – 64 de ani. Participantele au fost încântate de iniţiativa clubului şi au cerut să se organizeze cât mai repede un nou concurs. De aceea, pe 17 septembrie vom repeta isprava“, a concluzionat Mihai Iliescu.

Tricolorele debutează cu Tunisia la CM
Federaţia Internaţională de Handbal a anunţat programul complet al meciurilor din faza grupelor, la Campionatul Mondial din Brazilia (2-18 decembrie), la care România va juca în grupa C, la Sao Paolo, alături de reprezentativele Franţei, Braziliei, Tunisiei, Cubei şi Japoniei. Tricolorele vor avea de luptat şi cu fusul orar, urmând să dispute două meciuri de la ora României 23.15, iar unul după miezul nopţii, de la 01.45. Programul meciurilor României în grupa C este următorul: România – Tunisia (3 decembrie, ora 21.00, ora României), România – Cuba (5 decembrie, ora 21.00), România – Japonia (6 decembrie, ora 23.15), România – Brazilia (8 decembrie, ora 01.45) şi România – Franţa (9 decembrie, ora 23.15). Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală.
• Grupaj realizat de
Daniela Mitroi-Ochea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS