20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a înjunghiat după ce şi-a ucis prietena

S-a înjunghiat după ce şi-a ucis prietena

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au fost sesizaţi joi după-amiază despre faptul că în localitatea Galiciuica a avut loc o crimă, victima fiind Georgeta Mihai, de 25 de ani, din localitate. La faţa locului s-au deplasat ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale şi un procuror, care au stabilit că joi, cel mai probabil în jurul prânzului, în timp ce se aflau acasă, între Marian Neicu, de 35 de ani, şi prietena sa, Georgeta Mihai, a izbucnit o ceartă. Bărbatul a încuiat uşa camerei în care se aflau, după care a lovit-o pe tânără cu un cuţit de mai multe ori în zona toracică. După ce Georgeta Mihai a murit, Marian Neicu s-a înjunghiat cu acelaşi cuţit în partea stângă a toracelui, provocându-şi o leziune în urma căreia a decedat.
Încercând să afle motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest, anchetatorii au audiat mai multe persoane, printre care rudele şi vecinii celor doi. Aşa au stabilit că Georgeta şi Marian erau împreună de aproximativ cinci ani, iar femeia se întorsese în urmă cu zece zile din Italia, unde fusese plecată la muncă. Un posibil motiv pentru care Marian Neicu a omorât-o pe Georgeta Mihai ar fi fost gelozia lui.
După cum au spus procurorii, cauza a fost înregistrată pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în prezent fiind făcute cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-au comis faptele. Tânăra de 25 de ani avea un copil în vârstă de opt ani, dintr-o relaţie anterioară.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII