20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBercea Mondial rămâne în arest

Bercea Mondial rămâne în arest

Tribunalul Olt a respins ieri cererea de eliberare sub control judiciar formulată de Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial. Cei patru avocaţi ai interlopului au formulat imediat recurs împotriva hotărârii magistraţilor olteni, acesta urmând să fie judecat la Curtea de Apel Craiova.
Bercea Mondial a fost adus ieri, în jurul prânzului, în faţa instanţei de judecată. La scurt timp după începerea şedinţei, interlopul a solicitat instanţei permisiunea de a ieşi câteva minute din sală, invocând că se simte rău.  
Bercea a susţinut în faţa magistraţilor că este nevinovat, spunând că nu ar fi fost capabil să-şi înjunghie nepotul. „Vă dau cuvântul meu că sunt nevinovat. Cum să-l tai pe nepotul meu, care a crescut cu copiii mei la aceeaşi masă. Eu nu l-am văzut pe Mercedes de şase – şapte luni“, a spus Mondial. Mai mult, acesta a promis că, dacă va fi eliberat, se va prezenta la poliţie de câte ori va fi chemat. „Semnez şi de trei ori pe zi la poliţie pentru că nu plec nicăieri. Am şi eu familie. Am un copil care este bolnav şi trebuie să am grijă de el“, a mai spus Bercea.
La Tribunal au fost prezente şi zeci de rude ale lui Bercea Mondial. După ce instanţa a respins cererea de eliberare a interlopului, acestea şi-au vărsat nervii pe presă, mama lui Bercea ameninţând reporterii cu ciomagul, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru calmarea spiritelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII