20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins de două ori băut la volan

Prins de două ori băut la volan

Un craiovean a reuşit „performanţa“ de a fi prins de două ori băut la volan, prima dată având o alcoolemie de 1,53, iar a doua oară, luni, când a făcut şi un accident, fiind depistat cu 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Potrivit poliţiştilor doljeni, luni, în jurul orei 17.00, Marin Segărceanu, de 45 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism Ford pe strada Unirii din localitate, a fost implicat într-un accident soldat numai cu pagube materiale. După ce a provocat accidentul, Segărceanu a plecat fără încuviinţarea oamenilor legii, acesta fiind oprit de trecătorii care au observat incidentul. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii de la Rutieră l-au testat cu aparatul etilotest pe şoferul Fordului, stabilind că acesta era băut bine, având o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Când i-au cerut şoferului actele, poliţiştii au constatat că au de-a face cu un „client“ mai vechi, pentru că Segărceanu avea permisul de conducere reţinut încă de pe 21 mai, de când fusese conducând… băut. Atunci a avut o alcoolemie de „numai“ 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au mai precizat că, în acest caz, pe numele lui Segărceanu au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducerea unui autototurism sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII