Elev omorât lângă liceuUn elev în clasa a XI-a a Liceului „Tudor Arghezi“ a murit ieri, în jurul prânzului, după ce a fost înjunghiat în inimă de fratele unui coleg mai mic, la nici 50 de metri de gardul şcolii. Prin violenţa sa, evenimentul tragic de ieri a adus din nou municipiul Craiova în atenţia autorităţilor centrale, care l-au trimis pe ministrul Traian Igaş în Bănie pentru a monitoriza ancheta deschisă în acest caz.

Orele la Liceul „Tudor Arghezi“ au decurs normal ieri, până în jurul prânzului. La ora 12.30, un ţipăt de ajutor a rupt tăcerea pe strada Mureşului. Andrei Goreci, de 17 ani, elev în clasa a XI-a A la Liceul „Tudor Arghezi“, a ieşit în fugă dintre blocuri şi, înainte să apuce să traverseze strada, a căzut din picioare, la nici zece metri de gardul şcolii.

Băiatul a fost văzut de trecători, care au sunat la 112. La faţa locului au ajuns o ambulanţă SMURD şi mai multe echipaje de poliţişti. Medicii l-au resuscitat pe băiat câteva zeci de minute, în faţa numeroşilor elevi care ieşiseră să vadă ce s-a întâmplat, însă toate manevrele s-au dovedit zadarnice, pentru că victima fusese înjunghiată în inimă.

Înainte ca medicii să se declare neputincioşi, a sosit şi mama copilului, care i-a implorat să nu îi spună că nu pot face nimic. Din păcate, medicii nu au putut decât să declare decesul, spre disperarea părinţilor băiatului şi a colegilor acestuia.

Înjunghiat de fratele unui coleg

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, care, după primele cercetări, a stabilit că autorul omorului este Romel Voicu, de 19 ani, din comuna doljeană Teasc, un fost elev al Liceului „Arghezi“. Se pare că, în urmă cu câteva zile, Andrei Goreci a avut un conflict cu Stelică Voicu, fratele lui Romel, elev în clasa a X-a la acelaşi liceu.

Ieri, fraţii Voicu au hotărât să îl aştepte pe Andrei şi să îi dea o lecţie. Stelică Voicu a plecat de la şcoală înainte de ora 12.30, când trebuia să fie la ora de educaţie antreprenorială, şi nu s-a mai întors. Ghiozdanul său a fost găsit în clasă.

Împreună cu fratele său mai mare, Stelică l-a aşteptat pe Andrei între blocuri, pe drumul acestuia spre liceu. Acesta era însoţit de alt elev de clasa a XI-a din liceu, Cristian Manea. Între tineri a izbucnit în scurt timp o altercaţie, după care Romel a scos un cuţit şi a început să lovească la întâmplare, Goreci şi Manea fiind amândoi înjunghiaţi. Andrei Goreci a fugit, însă nu a apucat să facă decât vreo 30 de metri. Când a ieşit în stradă, a căzut ca secerat. Fusese înjunghiat în inimă. Manea a scăpat mai uşor, cu o tăietură care nu i-a pus viaţa în pericol. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale.

După altercaţie, agresorul a fugit, iar poliţiştii au început imediat căutările. Romel Voicu a fost prins destul de repede, după care a fost dus la poliţie pentru a fi audiat. Poliţiştii nu au dat nici un fel de detalii privind capturarea suspectului, însă procurorii au precizat că în cursul zilei de astăzi, după ce vor fi audiaţi toţi martorii şi se va stabili situaţia de fapt, vor fi oferite mai multe amănunte.


Romel nu a făcut faţă intelectual şcolii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, Romel Voicu a urmat clasele a IX-a şi a X-a la Liceul „Tudor Arghezi“. Înainte de clasa a XI-a a solicitat transferul la Grupul Şcolar Transporturi Auto din Craiova, pe motiv că nu face faţă intelectual cerinţelor liceului. A absolvit cursurile acestui grup şcolar anul trecut, când a luat şi examenul de bacalaureat.

Andrei Eduard Goreci avea 17 ani şi era, după cum a spus şi directorul Liceului „Tudor Arghezi“, Lucian Săndoi, un elev timid, muncitor şi care nu a avut niciodată probleme disciplinare. Pentru rezultatele sale bune la învăţătură, Andrei a fost selectat şi a participat la un program realizat în parteneriat cu Penitenciarul Craiova, denumit „O zi în închisoare“.

În urmă cu două zile, jandarmii doljeni au susţinut dezbateri chiar în Liceul „Tudor Arghezi“ pe tema delincvenţei juvenile.

„La ora 13.20 am fost anunţată de către directorul Liceului «Tudor Arghezi» despre nenorocirea care a avut loc în afara şcolii. La ora 13.30 l-am anunţat pe ministrul educaţiei de cele întâmplate. Din cele relatate de managerul unităţii de învăţământ, incidentul a avut loc între blocuri, la aproximativ 100 de metri de şcoală. În liceu există consilier educativ, iar în urmă cu câteva zile reprezentanţi ai Jandarmeriei au susţinut la două clase din «Argezi» dezbateri pe tema delincvenţei juvenile şi a prevenirii traficului de persoane – «Fii fair play pe stadion» şi «Nu abuza de sănătatea ta»“, a declarat Mihaela Moţăţeanu, inspector general la ISJ Dolj.

Miniştri puşi pe jar

Evenimentul înregistrat ieri în Craiova a creat agitaţie şi la Bucureşti. Ministrul administraţiei şi internelor, Constantin Traian Igaş, a fost trimis de urgenţă la Craiova pentru „a se asigura că ancheta în cazul celor doi elevi se desfăşoară cu operativitate“, potrivit unui comunicat al ministerului.

Ajuns în Bănie, ministrul Igaş a transmis condoleanţe familiei Goreci şi a subliniat că ministerul este preocupat de siguranţa cetăţenilor. „Transmit condoleanţe familiei elevului ucis astăzi în Craiova. Suntem preocupaţi de siguranţa cetăţeanului, ca şi de ceea ce s-a întâmplat astăzi aici. Am constatat că în Dolj, în ultimele nouă luni, actele de violenţă au crescut cu şase la sută, motiv pentru care se va face o analiză la nivelul judeţului“, a declarat Constantin Traian Igaş. Chestorul-şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, prezent şi el la Craiova, a ţinut să îi felicite pe poliţiştii doljeni, care l-au prins pe agresor în mai puţin de două ore de la comiterea faptei.

Elevă omorâtă în faţa Liceului „Henri Coandă“

O crimă asemănătoare s-a petrecut în primăvara anului 2000, în faţa Liceului „Henri Coandă“ din Craiova. Atunci, eleva Mihaela Liloiu, din Valea Stanciului, a fost ucisă de consăteanul ei, Ion Jalia, sub privirile îngrozite a doi colegi. Agresorul a străpuns trupul fetei cu 31 de lovituri de cuţit, acesta fiind condamnat ulterior de Tribunalul Dolj la detenţie pe viaţă. Judecătorii Curţii de Apel Braşov au dat dovadă de blândeţe în cazul criminalului, micşorându-i pedeapsa la doar 25 de ani de închisoare. Autori

Comenteaza acum

177 Comentarii

 1. cristi said:

  sa il impuste pe nenorocit ,ala e animal ! sa ii dea pe viata

 2. pokemon said:

  pacat de el.Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
  una peste alta,traim intr-o tzara de nimic unde domneste ipocrizia.sa nu mai vorbim de dotari.de ex aceste caricaturi de medici care incercau sa il “resusciteze”.

 3. cora said:

  dumnezeule mare..cei care il cunosteau pe andrei stiu ca era un baiat timid, retras si cu mult bun simt..nimeni nu merita un astfel de sfarsit mai ales un baiat ca el…nu imi gasesc cuvintele..merita s aplecam din tara asta
  andrei dormi in pace!

 4. sefu said:

  Am auzit ca acest nemernic ar fi nepotul interlopului tzigan Cimino!Acesti tzigani trebuie executati,in frunte cu Cimino!In rest CONDOLEANTELE MELE FAMILIEI GREU INCERCATE!

 5. Justitia said:

  Cred ca trebuie dat un puternic exemplu pentru a descuraja violenta in viitor. Solutia una singura : INCHISOARE PE VIATA !!!

 6. madalyna said:

  imi pare foarte rau de andrei..nu-l cunosteam dar nenorocitul ala nu trebuia sa-i ia viata..k nu i-a dat-o el….putea doar sa-l bata sau eu stiu…daca avea ceva cu el..dar nu sa-i i-a viata…nenorocitul dracului…eu l-a omori cu mainile mele daca as fii in locul parintilor lui andrei…macar sa stiu ca a murit si el..ca e cea mai mare durere akm pt ei..sa-ti tr copilul la sc si sa sune aks ca e mort..:((:((:(((:((n enorocitu..

 7. Ultrapluss said:

  Doar culegem ce-am semanat! Asta este scoala de azi. Si a celui care a murit ci a celui care l-a omorat. Pacat!

 8. DJ86RAZ said:

  Condoleante familiei si c u r larg lui romica . Sa iti dea Dumnezeu puscarie grea sa iti blestemi fiecare zi si in fiecare seara sa te rogi sa ajungi cat mai repede langa acest copil pe care l-ai omorat!

 9. Concurs: pedepse! said:

  Ce pedeapsă i-aţi da, voi?
  Eu cred că i-aş scoate ochii şi l-aş elibera, asta pedeapsă pe viaţă! Alte propuneri !!!!

 10. me said:

  Daca ajunge in puscarie il largesc ocnasii. Cred ca abia asteapta carne proaspata. Daca ajunge la ospiciu, nu e cu mult mai bine. La cea mai mica maraiala il sedeaza, sta inchis si legat mai rau ca la puscarie, fara vizite. Oricum ar da-o, ajunge bine de tot pe multi ani.

 11. anonim said:

  sal judece pe acest nenorocit sa stiti ca daca as fi sudecator ias da puscari pe viata si las condamna la moarte. eram si noi la scoala ne mai luam la cearta si ne mai bateam si noi da nu faceam gesturi necugetate eu la familia indoleata ii doresc multa sanatate si condoleante. dumnezeu sal ierte pe andrei si sai fie tarina usoara. cu facem sa ne ferim de taran si de ciobani ce trebe sa facem nu stiu ce facem vreau un raspuns

 12. Orfeu said:

  Daneasco…..PSD-ul e de vina tata…..Cum ratasi tu sa scrii ceva de rosii???? Sincere condoleante Familiei……Mii de flori……

 13. bianca said:

  dumnezeu sal ierte si sa faca dreptate in tara asta ca ,asa mor oameni ne vinovati

 14. shivalva said:

  o sa vina timpul cand o sa-i gasim pe toti smecherii din clanuri intinsi pe strada, aliniati in zorii zilei. ca pe timpul legionarilor. in rest… condoleante

 15. emilia said:

  Condoleante familiei , imi pare foarte rau de Andrei… nu-l cunosteam dar sper sa se faca dreptate .Imi pare foarte rau avut 17 ani si un nebun ca nu am cum sai zis ia loat viata sa se faca dreptate

 16. Ce parere aveti ?? said:

  Mărturia ucigaşului elevului din Craiova: „Ei, asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!“

 17. Andrei said:

  asta e romania ….condusa de niste ratati ………..datiii pe viata

 18. Andrei said:

  INCHISOARE PE VIATA …!!! Asta merita toti nenoroctii astia …..!!! Condoleante familiei !!!!

 19. punk said:

  credeti ca o cndamnare de …5 vieti ar aduce inapoi copilul acelei familii ? NU !
  CAMERA DE GAZARE…DUPA CE AR FI STAT PUTIN IN COMPANIA TATALUI SI A MAMEI ACELUI COPIL AR FI CEAMAI BUNA SOLUTIE !
  DUMNEZEUL SA’L ODIHNEASCA ! condoleante familiei

 20. GTS said:

  TRECEAM IN FIECARE ZI PE LA LICEUL TUDOR ARGHEZI DAR NU ERA CU PUTIINTA SA SE INTAMPLE ASA CEVA ……..CE S AU SCHIMBAT VREMURILE….SI NU VA MAI LUATI DE DOAMNA DANESCU CA ESTE O FATA CIVILIZATA SI DE NOTA 10

 21. airless said:

  destul de greu sa spui cine a fost vinovat si ce s-a intamplat oricum devenim din ce in ce mai rai pe zi ce trece… 19 ani sa dai cu cutitul.. fara sa gandesti.. aiurea.

 22. dan.sobolanu said:

  Voicu Rommel este un fost coleg de-al meu! !nu mai vb asa de noi ca nu n-e cunoasteti…baiatul acesta care a murit nu a avut nici o vina stiu asta. Inca o data..nu mai vb de noi! CONDOLEANTE FAMILIEI!!

 23. dan sobolanu said:

  nu a zis rommel asa ceva! „Ei, asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!“ BAH DE CE MINTI BAH?????

 24. dan sobolanu said:

  BAH ASTA ROMMEL NU ESTE TIGAN SI NU ESTE NEPOTUL LUI CIMINO! VB SI U DE CIMINO :))) AI AUZIT DE EL LA TV SI VB GURA FARA TN. NU MAI VB CA NU SE STIE NICIODATA……..

 25. SAN SOBOLANU said:

  Vai de capul vostru…nu stiti ce faceti cred :))) app dak vreti sa ma cunoasteti veniti in romanesti la lic Auto… :))) si atunci o sa mai vb….

 26. Cineva said:

  Stie careva link-ul spre contul de Facebook al lui Andrei? Cred ca mi-a fost coleg in 1-4 🙁 …Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, condoleantele mele familiei.

 27. DX said:

  Asemenea fapte ,sunt roadele democratiei romanesti si semne bune pt ca populatia sa aibe incredere in organele statului privind apararea cetateanului.In situatia de fata,poate exista portita de scapare si taraganare a pedepsei ori,persoana nu suporta detentia ori este bonlav cu un diagnostic la care,trebuie sa-si continuie ceia ce s-a obisnuit,,,,,,doar e libertate si datorita crizei avea pierdere de memorie si nu a realizat ce a facut si…………””” “”””Pana la urma mortul va avea o vina din diverse motive………Lege romaneasca cu o conducere de doi bani,nu poti avea mari pretentii de a spune ca,suntem aparati si la orice ora poti sa circula pe oriunde si cand vrei,pt ca,justitia in special condamna si anuleaza dosare la un telefon doar pt ca de aceia a cheltuit mult cu scoala pt a fi ajutati sa ia un ban si nu pt a face dreptate asa cum a depus juramantul……..Nu trebuie a fi mirare ,ci,jale pt viitor,aceleasi surprize se pot ivi oricui cand nu te astepti.

 28. k said:

  cum adica inchisoare pe viata? sa manince cretinul ala pe banii nostri? glontul…sau… tot un cutit in inima… asta merita…

 29. DrEvil said:

  Bai sobolane, problema e ca s-a umplut lumea de maimutoi retardati ca tine. La mintea subreda si la cum scrii nici nu trebuia sa mentionezi liceul. Acum da-te iar dur, ameninta si mai spune-ne de liceul tau si unde ne astepti. Daca ai realiza cat de penibil esti cred ca te-ai sinucide…

 30. ToTeU said:

  Fiind in Romania filmul evenimentelor de acum incolo va fi : 1)judecarea in libertate……….. .ca doar nu este pericol public. 2)sentinta va fi destul de usoara pt ca doar n-o sa faca puscarie ca baiatul acela a fost,,prost,,-dupa cum declara inculpatul si 3)dupa cateva luni iese pe buna purtare si filmul se reia Concluzia:atata timp cat sunteti inca tineri PLECATI DIN TARA ASTA DE CA-CA-T!!!!!!

 31. orly said:

  Terminati cu aberatiile, nimeni nu are drept sa omoare pe altcineva, nici macar statul indiferent de motive.
  Problema este generata de sistemul educational infect din romania. Sunt mult prea multi dobitoci si nimeni nu ii invata sa respecte viata si sa respecte omul.

 32. base said:

  sefi ipj inca mai stau in functi atunci de ce a venit igas la craiova sa laude politia

 33. pt. Sobolanu said:

  T-ai ales bine numele, asta si esti, un sobolan scarbos si nenorocit daca ii iei apararea nemernicului aluia. DA, asa a declarat: “o sa iau 10 ani pentru un prost!” Cine vorbeste, un imbecil! Vai de capul vostru! In America pe astia ca voi ii asteapta scaunul electric.

 34. adi said:

  Nu e vina sistemului de invatamant, ca nu in l-a invatat nimeni in scoala sa ucida.E vina unei minti bolnave.Dumnezeu sa-l odihneasca!Condolean te familiei!

 35. kant said:

  draga justitie de aici poti sa-i culegi si pe alti dezaxati daca citesti cu atentie ac rubrica.

 36. curiosu said:

  si la giubega dolj a fost o crima de ce nu aenit ministrul sau fatuloiun ca doar fiica sisa omorit mama si ziaristii tac sau nu au avut masina sa se duca acolo

 37. Alesu said:

  Inchisoare pe viata merita nenorocitul pentru fapta lui si tu sobolane ai fost repatriat sau ce plm,la ghena de gunoi cu tine.
  Condoleante familiei!

 38. mimi said:

  Nu cred ca cineva ia spus l aclasa imbecilui sa omoare un semen. Este imposibil sa crezi asa ceva. Nu am avut nici un profesor care sa ma deprinda cu violenta .Asemenea cazuri sunt exclusive ale familiei care se multumeste sa aiba un baiat ciumeg si ale sistemelor de siguranta civila care nu isi fac treaba. Mai zilele trecute un elev de clasa a XI/a a fost atacat cind isi cumpara abonament. Politistul era l a10 metri d el si a intors spatele, nu s/a bagat. Atita timp cit organele indreptatite sa ne apere nu o fac o sa avem asemenea cazuri. Multe, din pacate.

 39. "Escu said:

  in dimineata aceasta in preajma mai multor scoli din craiova am vazut masini de politie dar ….ce poate face un echipaj de 2 persoane in cazuri de genul acesta.ar trebui sa se faca patrule pe un perimetru de cel putin 500 de metri in jurul fiecarei scoli si sa fie prezenti si jandarmii.este crunt sa sti ca ti-a plecat copilul la scoala dar nu sti daca si cum se mai intoarce.cel mai grav este faptul ca bunul simt si educatia nu mai sunt apreciate si daca nu faci parte din “elita” esti tratat ca un prost ,batjocorit si marginalizat.condole ante familiei pt pierderea suferita.si apropos omul asta nu merita sa faca puscarie de ce sa i se ofere cazare si masa gratuit ? cu banii aceia asigurati paza si protectia din jurul scolilor si cela mai important lucru la care nu stiu daca v-ati gandit dar imi permit sa vi-l sugerez ganditi-va la trauma psihica la care au fost supusi copiii care au trait acest cosmar (martorii) si la consilierea lor.

 40. cineva said:

  Din pacate huligani de genu Voicu Romel sunt in toate liceele! Ce se face cu ei? Sunt exmatriculati, plimbati de la un liceu la altul, de parca asta rezolva ceva, comportamentul acestora nu se schimba ba mai mult ajung la fapte din ce in ce mai grave, deoarece li se arata ca nu prea pot pati nimic. Exista ceva de genu Scoala de Corectie, mai de mult, nu stiu in prezent! De ce nu sunt colectati toti jegosii astia si trimisi intr-o unitate de corectie, cu paza calumea, cu reguli foarte stricte, ceva intre armata si inchisoare! Credeti ca rezolvati ceva cu “dezbateri pe tema delincvenţei juvenile şi a prevenirii traficului de persoane”, in cazul acestor lichele de cartier care dau pe la scoala numai pentru a fura si a se bate?! Va spun eu ca nu! Luati masuri corecte, nu mai prindeti fluturi domnilor ministri din MAI, din M. Educatiei, creati programe speciale pentru acesti posibili criminali.

 41. MARIA said:

  ESTE FOARTE USOR SA JUDECI SI PE UNUL SI PE CELALAT , DAR DE CE SA NU NE GANDIM CA IN SPATELE ACESTEI CRIME ESTE CEVA MAI PROFUND , ESTE EDUCATIA PE CARE AM PRIMITO IN CEI 20 DE ANI DE DUPA REVOLUTIE

 42. unu said:

  degeaba era un baiat cuminte daca nu a stiut sa-si aleaga anturajul…daca-si vedea de treaba lui si nu se baga era si acum in viata …varsta asta este cea mai periculoasa pentru ca trebuie sa stii sa iti alegi prietenii iar pe cei agresivi sa ii dai deoparte daca nu esti ca ei…asemenea cazuri vor mai fi cu siguranta pt ca totul depinde numai de ei …iar de la jandarmi si politie nu avem la ce sa ne asteptam ..ei vor doar salarii mari saracii ca muncesc mult..mai bine sa sa ne ferim singuri.

 43. jack said:

  Trebuie reintrodusa de urgenta pedeapsa cu moartea ! Chiar si pentru descurajarea raufacatorilor .

 44. adrian said:

  Inceppprin a transmite condoleante familiei.Un om a reusit sa distruga doua familii.Sunt sigur ca nici familiei lui nu-i este bine,dar sa revenim la subiect.Acum am 35 de ani,dar sa ne amintim ca toti am fost teribilisti in liceu poate si in generala.Toti ne umflam pentru o fata pentru o uitatura urata,pentru diverse motive care acum par copilarii,dar nu se ajungea aici.Si noi ne injuram,bateam,etc.S i atunci cel putin in cazul meu traiam si invatam sub regimul lui ceausescu cand totul erea strict.De ce a trebuit sa omoare un om pentru ai spala onoare fratelui lui.OK,au avut o disputa,se mai intampla,dar nu la cutite si alte arme albe.A luat viata unui copil care de acum putea incepe sa se bucure de ia.A distrus o familie care si-a trimis copilul la scoala sa invete si care le rasplatea munca prin rezultate la scoala.Dc a trebuit sa vina acea echipa de la buc atata timp cat autorul se stia si a fost o chestiune de timppana avea sa fie prins.?! ma opresc aici pentru a nu da impresia ca am ceva cu cineva,DAR AS PROPUNE CA LA JUDECAREA LUI SA VINA SI MINISTRUL JUSTITIE IN SALA DACA TOT SE IMPLICA CU TOTII IN ACEST ACCIDENT .AM SI O MARE RAUTATE IN SUFLET LEGAT DE SCOALA SI DE COLEGII ELEVULUI UCIS.AM TRECUT DIMINEATA PE LA ORA 9 PRIN FATA SCOLII SI LANGA UN POM SE AFLA UN TABLOU AL ELEVULUI,CATEVA FLORI SI ALTE CATEVA LUMANARI.DRAGI ELEVI…………… ….A FOST COLEGUL VOSTRU,SI DACA NU LA CUNOSCUT CINEVA MERITA APRINSA O LUMANARE SI LASATA ACOLO PENTRU AMINTIREA LUI.FACETI ASTA.CEL PUTIN PENTRU FAMILIA GREU ZGUDUITA DE EVENIMENT.DUMNEZEU SA-L IERTE SI SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI

 45. andreea said:

  Il cunosteam..ne intelegeam bine…nu mi-a venit sa cred knd am auzit ce sa intamplat…..nu pot sa cred..ji aici singuri vinovati sunt politistiii..mereu knd se int cva se int in fata lor…nu inteleg dc m’ai sunt platitiii???…il urasc pe tipul kre a facut asta..iti doresc sa putrezesti in inchisoare…..condo leante’i familiei..ji andreyyy nu te voi uita niciodata…mereu mi’ai fost alaturi..dar eu nu am fost in ultimele clipe alaturi de tine..regret asta..sa jtii k te’am iubit mult…:(:(:(

 46. GRASUTA said:

  CONDOLEANTE SINCERE FAMILIEI SI PACAT DE UN COPIL ATAT DE TANAR, FRUMOS SI CUMINTE.
  DUMNEZEU SA-L AIBA IN PAZA !!!

 47. ionut said:

  sa primeasca aceasi pedepsa care a primito ION RAMARU – pedeapsa cu moartea sa il impuste!

 48. eu said:

  pt.sobo;an-ne spusesi liceul,spune-ne si orele cand te gasim acolo,tare vrem sa te cunoastem soricelule.

 49. cineva... said:

  eu as da o lege sa se taie mainile criminalilor!!!!!!!! !! pacat de saracu andrei si familia lui nenorocita pe viata. condoleante familiei

 50. ....je.... said:

  Craiova, produs al democratiei, prost inteleasa!…Condole ante familiei….!!!

 51. dan said:

  Pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa.Terminat i cu prostiile ca nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva. Dar criminalul asta cum a putut?Condoleante familiei! Asta este tara in care politistii sunt pusi pe liber. RUSINE ROMANIA!!! Io esti un vierme ordinar care nu are ce cauta pe pamantul asta! Vreau sa treci prin ce trec parintii baiatului asta, imbecilule!!!

 52. maria said:

  Dumnezeu sa il odihneasca! Nu cred ca are rost sa ne lamentam si sa dam vina pe sistem sau justitie! Faptul este deja consumat si toti ar trebui sa invatam ceva de aici: sa nu ne lasam prada maniei, sa discutam atunci cand avem o problema, sa incercam sa o remediemsi sa ne controlam instinctele! E clar ca acest criminal vine dintr-o familie cu probleme, pentru ca ceea ce se intampla acasa se reflecta in comportamentul copiilor. Cert este ca 2 vieti sunt distruse dintr-o prostie: unul putrezeste in pamant, iar celalalt va putrezi in puscarie! Pacat ca am ajuns sa ne fie frica sa iesim pe strada in anul 2010!

 53. eu said:

  Din moment ce avea asupra lui cutitul, a premeditat atacul,un om onest nu umbla cu arme albe dupa el….indiferent ce a fost la mijloc, nu trebuia sa il injunghie…..se vede ca in cap nu mai avea nimic criminalul:( Ca asta este din moment ce in urma atacului un baiat a murit si mai este unul ranit:( ! Pacat ca pedeapsa pentru astfel de fapte e prea mica….

  Condolea nte familiei!!

 54. ELENA said:

  Pedeapsa?!Sa stea o zi cu parintii lui Andrei si daca mai scapa din mana lor sa fie inchis pe viata uneva unde sa nu vada lumina.Un nenorocit si un retardat care a luat o viata si a distrus o familie.

 55. feri said:

  ar trebui facut un referendum in legatura cu aceste fapte! are cineva curajul sa propuna?d-zeu sa il odihneasca . pacat de el . asasinului =fara numar + 25%

 56. andreea said:

  condoleante familiei indoliate.nu cunosc victima dar avand in vedere ca am trecut si noi prin aceste momente nu imi gasesc cuvintele potrivite, pentru ca o durere mai mare ca asta nu exista pe lume.doresc din suflet ca agresorul sa aiba o pedeapsa potrivita,sa nu se intanple si la ei ca in cazul altora sa se judece pentru dreptate si sa spere numai in dumnezeu ca va fi bine pentru ca in craiova totul e posibil.incodata condoleante familiei .dumnezeu sa te aiba in paza

 57. Hmm said:

  Vrem in romania pedeapsa capitala ca in america texas … o vrem si noi ca nu se mai poate injectia letala o merita acesti oameni

 58. wermacht said:

  Ana Danescu si Aldezir Marin spre stiinta si o informare corecta a cititorului……inc identul s-a produs pe strada MARAMURES,nu pe stada MURESULUI. Ah era sa uit….voi a-ti absolvit vreo facultate de jurnalism sau sunteti facuti asa la apelul de seara?

 59. stuparuv said:

  Aceste lucruri se antampla datorita politicii de restructurari a guvernului care pri disponibilizarea masiva a politiei locale si a o porte din politie nu mai au personal pentru asigurarea ordinei publice .O SA FIE SI MAI RAU.politistiii sant nemultumiti de salariile de rahat pe care le au ,nu prea mai au interes fata de populatie cum nu mai are intres guvernul fata de ei

 60. Hmm said:

  Trebuie sa se introduca un cod penal mai dur pentru aceste fapte ca in america ca in Texas poate , ne dorim in Romania pedeapsa capitala , injectia letala o merita acesti oameni care fac asa ceva sau inchisoare pe viata , dar va spun cand unu este dus la injectia letala … 10 infractori se gandesc de 10 ori inainte sa faca ceva ca poate ajung acolo
  Nr. 65 mai lasane cu bugetari tai si cand erau o gramada de politisti de aia nu se omorau tigani si mureau oameni in craiova

 61. kick said:

  Regretul meu,vizavi de cele intamplate si regretate in general de toata lumea consta in prezenta unor sobolani in arealul nostru,ori cultura plus civilizatia ma indeamna sa fiu atent la ei pentru a fi eliminati la timp,inainte de a dauna cotidianului.Ce poti cere unui oarecare user ce se identifica drept sobolan???Instinctul primar ma indeamna sa ma duc azi in tentativa aia de liceu ,sa intreb de el si sa ii aplic o corectie in fatza tuturor,sa se prinda si el de ideea ca efectul de turma e valabil doar in preajma altei turme….cateodata regret ca judec,pana la urma ,plecand pe ideea declaratiei criminalului si raportandu-ma la ea,ce o sa imi faca????imaginati-va ca un cretin, ( eu ) intra in liceul respectiv,identifica targetul si ii sparge masca…..organele,a lertate,imi aplica o amnenda de…..cat???100???? 1000??????? :)) ma ia si rasul,dar astea sunt legile,asa ca nu va mai mirati de tupeul retarzilor,ei ASA gandesc..sa auzim de bine!

 62. Unu' said:

  Pedeapsa capitala ar fi una din solutii pentru a preveni asemenea incidente. Moarte pentru moarte. Inchisoarea este prea blanda si ne costa pe toti bani grei. La toti s-au facut reduceri, numai la puscariasi nu s-a taiat ratia. Nu ii poti obliga sa iese la munca (drepturile omului) – dar mananca. Un asemenea specimen l-as tine 1 saptamana “expus” in fata Prefecturii, in cusca, dupa care executie publica prin spanzurare. Fara remuscari. Sa-l vezi cum se zbate pentru viata, asa cum s-a zbatut si victima lui, si da din picioare si pentru restul sa fie invatare de minte. Moarte imputitului.

 63. Cosmin said:

  Eu unu ias taia mainile , picioarele , ias scoate ochii si ias da drumu sa fie liber in continuare . sa se chinuie asa . jegosu . sau inchisoare pe viata , ca sa descurajam actiunile de genu.

 64. nelu said:

  BAI golanilor din parlament ?bagati urgent pedeapsa cu glontul,nu va ganditi ca tot o patiti si voi odata?

 65. geo said:

  asta de la interne se procupa cum sa-i bage pe politisti la parnaie, si ala de la educatie ii sufla secretarii ce sa spuna.

 66. craioveanu said:

  Sincere condoleante familiei! Degeaba mai vb noi acum despre cine e vinovat sau ce trebuia facut pentru a impiedica acesta tragedie. . . faptul e deja consumat si nu se mai poate face nimic. . . credeti ca daca ii dau inchisoare pe viata sau il spanzura o sa-l aduca pe Andrei inapoi???. . . sau o sa usureze suferinta familiei???. . . totul e in zadar acum. . . R.I.P. Andrei.
  P.S. Sobolanule daca vrei te astept mai pe seara la 7 in Valea Rosie. . . la blocurile digi(daca nu stii care sunt intreaba) sa discutam. . . ca la liceul ala care zici tu e prea multa lume. . .

 67. aaa said:

  Condoleante familiei…Uitati-va la treilea filmulet sa vedeti ce declaratii fac oficialitatile. Ei, cica, sunt foarte preocupati de siguranta cetateanului. Gargara!
  Cred ca incepem sa ne saturam de asemenea incidente .
  Glontul sau Alcatraz pentru acesti criminali!

 68. Tara.de.**** said:

  daca ROMEL fmm era un taran depravat a distrus si viata altora . Sa stea in puscarie pana o sa`l scot eu . Iasa din puscarie pe la 40 de ani si ce om realizat o sa fie =))
  nu ca ar fi fost si daca ramanea in libertate
  tot un COCALAR DEPRAVAT RAMANEA !

 69. Ce merita agresorul ? said:

  In cel mai bun caz MUNCA SILNICA PE VIATA ! Normal trebuia CONDAMNAT LA MOARTE ! Un asemenea individ nu merita sa fie iertat decat de Dumnezeu !

 70. mircea said:

  pt nr 47 asa este! intre 13-22 ani este cea mai periculoasa varsta pt ca testosteronul are cele mai ridicate valori in corpul unei persoane fie de sex feminin sau masculin ceea ce influenteaza deciziile cerebrale in a inclina spre risc, IAR PT NR 53 ! nu sa-l impuste ca pe Ion Ramaru care de fapt a fost nevinovat dar gasit vinovat de Militie (actuala Politie) ci sa-l arunce din tren ca pe Florea Ramaru (tatal lui Ion Ramaru) ale carui amprente au fost gasite la crimele din anii 70 si din anii 40 desi si Ion ramaru fiind fiul adevaratului criminar avea mari coincidente in structura amprentei dar nu peste 90% ca si in cazul lui Forea Ramaru! Oricum Jos palaria in fata securitatii care l-a executat pe Florea in 72 dand cu el din tren si sictir militiei care a omorat un idiot in pers lui Ion Ramaru cel care striga “tata e devina” (de frica lui Ceausescu militienii nu mai aveau somn, adevaratii profesionisti insa si-au facut treaba din pasiune)

  revenind insa la subiectul acestui articol?, ei bine, vor mai fi astfel de crime si dejectii pt ca scoala in special la liceu este ca si un club unde tinerii se duc mai mult sa socalizeze, aceasta activitate fiind mult mai costisitoare in extraspatiul scolii! La liceu tinerii cunosc fete, dobandesc pasiuni, vicii, tupeu si mai ales ideea de “cine sunt eu iar eu trebuie sa fiu nr 1, ca sa reusesc sa imi fie bine indiferent ca e vb de sex, bani sau renume in scoala!”
  In cazul nefericitului tanar, a fost vechea poveste (un tanar la locul sau), bine cladit fizic, cu activitati normale si intelectuale la locul lor , a intrat in conflict cu un alt tanar mediocru de la tara in persoana fratellui criminalului! Efectul? Pai mediocrul a mers acasa si a facut spume, apoi impreuna cu fratele s-au DECIS sa-l puna la punct pe “ZMEU” si au tocmit o panda! Venind la scoala, tanarul impreuna cu prietenul sau s-au intalnit cu cei doi, “a iesit ceva de genul ( ba f… m..m ce avusasi cu fratele meu …..iti fac iti dreg etc, a urmat o imbranceala,… iar unul dintre atacatori fiind depasit fizic a scos cutitul si a dat la disperare fiind in joc nu atat integritatea fizica cat mandria sa!) Sunt convins ca victima, nici nu s-a gandit ca avea sa aibe de-a face cu o lama, despre moarte nici vorba! asa ca a reactionat normal si s-a aparat prin atac!
  Concluzia? sa iti tii prietenii cat mai aproape si dusmanii si mai aproape, cand esti intr-un grup incearca sa etyichetezi pe cei disperati dupa faima si frustrati, cauta sa nu iei nimanui femeia, si nici sa iti bati joc de un prost doar pt ca esti mai destept! Fiecare moare pe limba sa si va spun astea din proprie experienta ( nu are rost sa bati un prost ca apoi sa iti dea cu caramida in cap pe la spate ca nu este nici o glorie (vezi Caiac), nu are rost sa fii justitiar (vezi politistii anchetati ani de zile pt uz de arma in legitima aparare)! DACA ITI INTRA IN CASA SA-L OMORI! DACA NU SA FUGI!

 71. degeaba said:

  In primul rand condoleante familiei.
  Este o fapta regretabila dar fara a putea numi un vinovat. Vinovati sunt toti si niciunul. Ma uit mai sus la cum scrie domnisoara Andreea : “jtii k te iubesc”, etc, desi ne despart doar cativa ani generatiile, nici macar nu mai poti zice ca acesti copii mai fac carte. Parintii nu mai sunt interesati de copiii lor, de situatia lor la scoala, de ce invata si de ce nu invata, copiii nu mai sunt interesati de viata lor, de cultura lor, baietii toti incearca sa ajunga cat mai golani si fetele cat mai “versate”, ca altfel sunt catalogati de colegi ca fraieri.
  Profesorii nu mai sunt interesati de activitatea lor, ies in strada sa strige pentru salarii, domnilor profesori pentru ce salarii? Jumate din elevii vostri sunt agramati, inculti, slab pregatiti la orice materie. Ies prosti de pe bancile scolii si voi va ganditi la voi “lasa ca ii invata aia de la facultate ceva”, ceilalti elevi care inca mai au inclinare spre carte si isi doresc sa invete o fac doar daca au bani sa vina la meditatiile voastre.
  Directorii scolilor sunt de vina, pentru cativa lei primiti sponsorizare de la elevul x, elev cu probleme dar fiu de parinte cu influenta sa nu zic altcumva, trec peste orice problema cauzata de elev.
  Politia e de vina pentru ca nici nu iti accepta sezirarile pentru micile incidente “ba ti-a scos un ochi? ti-a scos vreun dinte? ti-a rupt vreo mana? atunci ce vrei sa depui plangere du-te acolo sa te bata iar mai bine si vino data viitoare ca noi suntem ocupati nu stam dupa tine daca nu ai murit inca”. Oare cum se face ca in caz de crima reusesc sa prinda agresorul, dar in cazul unui incident minor nu reusesc? Pentru ca nu vor sa isi faca treaba, dar se duc sa manifesteze. Domnilor dumneavoastra sunteti javre ordinare, vedeti paiul din ochii altora.
  Ma sperie gandul de a ajunge parinte in tara asta si copilul meu sa fie marginalizat pentru ca vreau sa fie un copil normal cu un anturaj normal, nu un golan de dragul societatii.

 72. Vasilica said:

  O lada de bere nu puteau naibi sa bea si sa le treaca….Mare pacat. Condoleante familiei

 73. mar said:

  DIN PACATE TRAIM INTR-O TARA CONDUSA DE BORFASI SI TERORIZATA DE TIGANI!

 74. pt wermacht said:

  bai frustratule, aci se vorbeste de viata unui copil incheiata mult prea devreme din cauza unui derbedeu si tu te gasisi sa te ieri de o eroare care se poate intampla oricui… ori esti frustrat, ori ai mari probleme cu adaptarea… treci la colt si taci dracu.. au ajuns toti milogii sa aiba net..

 75. Miscarea Legionara said:

  STIMATI CETATENI !

  AU TRECUT 20 DE ANI DE LA ASA ZISA REVOLUTIE ROMANA SI NOI SUNTEM MAI SARACI , MAI DEZNADAJDUITI , FURATI SI INSELATI DE O CLASA POLITICA TRADATOARE SI HOATA.
  A SOSIT TIMPUL SA NE RIDICAM IMPREUNA SA OPRIM ACEASTA STARE DE LUCRURI SA RENUTAM LA LASITATEA NOASTRA PT . A ASIGUTRA UN VIITOR PROSPER COPIILOR NOSTRII CARE PLEACA PESTE MARI SI TARI SCARBITI DE NEPASAREA NOASTRA.
  VOI NU VEDETI CA PE ZI CE TRECE SARACIM SI DISPERAREA NE INUNDA SUFLETELE IAR EI CARE S-AU COCOTAT IN VARFUL PUTERII CU VOTUL VOSTRU, HUZURESC IN BOGATIE SI DESFRAU IMPOVARANDU-NE IN FIECARE ZI CU NOI TAXE SI IMPOZITE?
  A SOSIT TIMPUL S-A NU MAI ACCEPTAM DEZONOREA SI TEROAREA MAFIEI TIGANESTI CARE NE OMOARA ,VIOLEAZA SI SCHILODESC COPIII , APARATI DE JUDECATORI PROCURORI SI POLITISTI CORUPTI.
  A SOSIT TIMPUL SA NE RIDICAM DIN MOCIRLA SI DEZNADEJDE, A SOSIT TIMPUL SA DEVENIM DEMNI SI RESPONSABILI.
  ACUM VETI AVEA UN PARTID CARE VA FACE DREPTAE SI ORDINE IN TARA.PARTIDUL NATIONALIST ROMAN –CONTINUATORUL DREPTEI TRADITIONALE ROMANESTI.
  SEMNEAZA SI TU PT INSCRIEREA LUI LA TRIBUNALUL BUCURESTI.
  Andrei te vom razbuna!

 76. justitziarii said:

  Este tragic ca elevii de liceu,tinerii din orasul nostru au ajuns sa aiba ca idoli pe toti tismanarii si cocalari -tarani din inmpejmuirile craiovei precum cimino,caiac si altii….
  cine i-a ridicat i slavi pe acesti bagabontii(presa.mel iteieni) a gresit iremediabil si acum culegem roadele acestor idolatrii la idoli falsi! cand copii mor meliteieni se plang de salarii si drepturi taiate!
  condoleante familiei!

 77. tot pt wermacht said:

  a, era sa omit… daca tot te pasioneaza corectitudinea, scrie corect inainte sa dai sfaturi gratuite! comenariul tau este plin de greseli gramaticale grosolane, de ex “a-ti”… dobitoc!

 78. fara regrete said:

  De un lucru trebuie sa fiti constienti: Mafia si Tiganii vor face legea in zona de Sud a tarii. Sper ca in curand sa fie victime si din randul nenorocitiilor corupti din cadrul ministerelor, procuraturii si nu in ultimul rand a celor ce se numesc judecatori. Poate atunci vor realiza ca banii care ii ia de la nenorocitii pentru a clasa dosare, a-i scapa de puscarie sunt insuficienti. Doar o lege dura va mai aduce pacea in Romania. Ori inchisoare pe viata ori in anumite cazuri de premeditare chiar pedeapsa capitala. D-zeu sa-l odihneasca pe cel care a cazut prada sistemului de rahat din tara noastra.

 79. Noua Dreapta Olt said:

  Membrii Noii Drepte Olt impreuna cu simpatizantii Miscarii Legionare aduc pe aceasta cale condoleante familiei lui Andrei , si chiama toata populatia romana din Craiova la un mare miting al tacerii , impotriva clanurilor tiganesti si ai tiganilor in general.Cerem reintroducerea pedepsei cu moartea in Codul Penal. Tiganii au cumparat Politia , Judecatorii ,Procurorii, dar nu ne pot cumpara sufletele. Maine va asteptam in fata Primariei la orele 11.Traiasca Legiunea si Capitanul!

 80. ion said:

  cel mai rasist, xenofob si cenzurat site. de ce nu dati toate comentariile ? ce fel de forum e asta ? la misto

 81. m said:

  il cunosc pe Andrei.sta la 2 blocuri distanta de mn.un copil foarte linistit.Condolante familiei

 82. AND said:

  bai fratzilor trbuia sa se intample un omor ca sa isi dea lumea seama ce fel de oras e craiova..pt ca totzi stimce esti a te bate e ceva normal atat intre baietzi cat si intre fete bataile sunt normale si vina o poarta locuirea tziganilor excesivi de multi in craiova…multe fete sunt amante de tzigani multzi baietzii umbla in anturajele tiganilor si se educa la fel ca ei….oare chiar nimeni nu vede ce a ajuns craiova..catzi dintre voi nu atzi vaz fete care vin sa bata alte fete doar ca umbla tziganii dupa ele catzi dintre voi nu atzi vazut baietzii batutzi de altzi baietzii care au venit cu interventzii tziganesti?si cu toate astea nimeni nu i.a nici o masura si nimeni nu se baga doar privesc la batai..si la sarcii oameni care raman batutzi sau in cazul asta omoratzi…….am ajuns de rasul lumii…si stitzi cu totzi ca am dreptate……pacat eu plang de fiecare data cand vad stirile despre copilul asta mort…e pacatde frumusetzea tineretzea si cummintzenia lui…avetzi grija cu cine vb cu cine va imprietenitzi si mai ales cu cine va certatzi…TZINETZI MINTE DACA ATZI BATUT PE CINEVA NU SUNTETZI CU NIMIK MAI SMECHERI…SMECHERII SUNT PROSTII CARE NU SE ACOMODEAZA IN NICI O CATEGORIE….RUSINE. …..

 83. pentru pokherahat nr3 said:

  Bai jegos ordinar , ce se vede treaba din ce radacini si seva te tragi, sa dea D-zeu sa ai soarta acestui nefericit . Iar acele caricaturi (din spusele multimii ar fi parintii tai ) s-ar tavali pe jos implorind acesti oameni formidabili (echipajul SMURD ,trimisi de Mesia pe Pamint sa salveze oameni aflati in cumpana),sa te salveze pe tine excrementule. In ce calitate retardeule califici tu inputitule in asemenea hal echipajul SMURD- imbecilule. La Tichilesti cu tine leprosule.

 84. roxy said:

  pedeapsa pt aste idiot ….nu se poate spune cuvinte ce merita el…eu l-as taia cu lama si i-as pune sare pe rana….l-as schingiui rau de tot!!!RUSINE PT TARA IN CARE TRAIM!!!

 85. Mihai said:

  Unde esti tu Tepes Doamne, Ca punand mana pe ei…Sincere Condoleante!

 86. [email protected] said:

  AM FOST IMPLICAT IN CRIMA DE LA LICEUL COANDA DIN ANUL 2000. IMAGINEA CU FATA TAIATA MA URMARESTE SI ACUM. CRIMINALUL LUASE INITIAL PEDEAPSA PE VIATA, DAR AVAND CEVA BANI A REUSIT SA RAMANA CU 25 DE ANI, DAR NU VA STA ATAT IN PUSCARIE PT CA ARE O PURTARE BUNA. ASA VA FACE SI ACEST INDIVID CARE DECA REALIZEAZA CE A FACUT DAR MAI ALES DACA ARE CONSTIINTA AR TREBUI SA SE SPANZURE

 87. roxy said:

  iara pt ala DAN SOBOLANU de esti in Liceul Auto si din Romanesti lasa dracu amenitarile k voi nu sunteti decat niste jigodi!!! ne iei cai de la biciclete dak ne intalnim cu tine….lasa comentariile k poate ajungi dupa el!!dak il cunosti pe ASASINUL acestui copil este problema ta…nu mai amentinta tu k esti doar un Sobolan jegos!!!!

 88. sefu vostru said:

  A venit ăsta aşa fără motiv şi a băgat cuţitu în el ? Să fim serioşi , de ce nu se spune de bătaia încasată de fratele autorului de către victimă ?

 89. freak said:

  CINE MAI ESTI SI TU MA SOBOLAN OPARIT?…Nu mai lua apararea animalelor ca poate..cine stie…

 90. Hmm said:

  Sefu lu mata nr. 98 , mata asa te invata pe tine , nu vrem pedeapsa capitala injectia letala o vrem in codul penal este singura care va face curatenie in tara asta asta merita injectia letala

 91. Alina said:

  Sincere condoleante familiei ,iar pt. criminal doresc pedeapsa cu MOARTEA .

 92. John Rovine said:

  Ba P.Ă Bleaga vrei sa spui k tu esti Prostu Nostru, dar te gresisi..indiferent ce sa petrecut acolo nu ar fi trebuit sa reactioneze ca un taran de la TEASC. Gainari din astea nu fac decat taranii bagabontii adevarati procedeaza total diferit. Las k acum se satura de ple in****ce-si ia la parnaie. Smecheria si prostia se platesc scump in viata. Asa ca Tinere : Prostul Nostru nu este chiar asa cum pare..Documenteaza-t e mai bine si indiferent ce i-ar fi facut lu fratesu nu trebuia sa procedeza asa. Cum ar fi ca taxu sa-i infiga si lui un cutit in inima??.. Ce Zici ar fi bine??..

 93. Bogdan Olteanu said:

  Pt nr. 98 , indiferent cata cafteala a primit fratele asasinului , Andrei nu trebuia pedepsit decat tot cu o bataie. Moartea nu are grad de comparatie intr-un conflict, ea fiind suprema. Asasinul….sunt curios de care articole din Codul Penal va “beneficia”. Oricum,daca scoate acte care prezinta deficiente mintale,s-ar putea sa scape. ..din pacate. Condoleante familiei.

 94. Sed Lex said:

  Va rog domnilor din conducerea Justitiei din Craiova fiti corecti. Pedeapsa pe viata !!!

 95. hassh said:

  condoleante pakat pt acest copil .. sa vina un taran din solar de la teasc nu era tigan nu era nepotu cuiva un cioflengar ca toti ceilalti care se cred smardoi .. sa il omoare p acest copil nevinovat nu imi dau seama cum mai este in viata ar trebuii omorati acesti oameni in chinurii inca odata condoleanta familei ,.. rip andrey 🙁 :*

 96. azul said:

  Pt. nr. 98,sa te duci d……i de anormal,aici e vorba de o crima nesimtitule

 97. Lili said:

  Pacat ,ca astfel de masuri se iau numai atunci cand se petrec fapte de acest gen!E o debandada in scoli ,Politia Comunitara ,e doar cu sediul prin ele ,iar ceilalti …lasa de dorit!

 98. simona said:

  Este foarte urat ce se intampla!!!Cel mai greu va fi pentru familie care va fi distrusa toata viata.
  Merita toata viata sa stea in puscarie unde trebuie tratat cu cea mai mare brutalitate,sa sufere……
  Condol eante familie!

 99. o mama said:

  inchisoare pe viata – OCNA – asta cerem pt un criminal , numai asa poate am eradica acest fenomen care se amplifica . Condoleante familiei si putere sa lupte pana castiga incarcerarea pe viata a CRIMINALULUI .Cereti sprijin opiniei publice si va vom fi alaturi .

 100. cineva said:

  CONDOLEANTE FAMILIEI. Puscarie pe viata pentru criminal, iar in PUSCARIE cele mai mari chinuri posibile….

 101. Atistotel Tg Jiu said:

  Băăăăăă , vă mai întreb încă odată , victima nu a avut nici o vină ? Băăăă el a înceout scandalu cu cîteva zile în urmă , boilor.

 102. Balance said:

  Condoleante familiei ! Inchisoare pe viata, sa il elibereze la 70 de ani, cand nu o sa mai aiba nici unde sa se duca si va vrea tot in puscarie sa ramana !!!

 103. PT Atistotel Tg Jiu said:

  esti un mare PR.OST , el nu a avut nici`o vina dobitocule , ci un coleg de al lui , care ia dat ca.catului ala mic o palma si era sa il omoare dintr-o palma … mai taci dra.cu din gura daca nu stii despre ce e vorba .

 104. p.n. said:

  Condoliante familiei indoliate. De la acest nenorocit de Iliescu , sa renuntat la pedeapsa cu moartea.Ofi fost impusa.Oare este drept, victima putrezeste in floarea virstei, iar criminalul are in puscarie mincare buna nu ca in spitale caldura televiziune si se cheltue din bugetul statului sume importante . Ce ziceti este drept?

 105. The PUNISHER said:

  Observ cu indignare ca majoritatea adolescentilor din Romania, sunt din ce in ce mai inculti, mai “cool”, incearca sa epateze prin vocabular si scriere “la mijto”. Observ cum adolescente de 15-20 ani folosesc un limbaj trivial, injura mai rau ca orice boschetar, observ cum beau pana cad sub mese, se drogheaza, se imbraca cat mai sumar pentru a atrage privirile acestor adolescenti “duri”. Ma dezgusta limbajul folosit, “Mergi pe teatru ?; Ai fost pe strand?”. Totul degenereaza din ce in ce mai mult, profesorii sunt scarbiti de leafa, de specimenele care le au la ore, de taxele si impozitele care le percepe statul, Politia (nu cea Comunitara) in loc sa angajeze oameni capabili (chiar daca au absolvit o scoala de subofiteri sau ofiteri), gasesti 75% din ei specimene “cu pamant sub unghii”, analfabeti, meschini, corupti, unii din ei ziua imbracand uniforma iar noaptea fiind recuperatori ai clanurilor interlope. Mi-e scarba de Mass-Media, care e principalul vinovat pentru multele incidente care apar din ce in ce mai mult. Se promoveaza pe majoritatea canalelor TV indeosebi, incultura, prostia umana, depravarea, maneaua, emisiuni de “teatru infect” cu amatori, gen “Fata lui Tata, Tradati in dragoste (noua emisune de la Kanal D), etc”, “Te pui cu Blondele”, “Acces di(n)rect”si multe alte emisiuni care imi scapa caci nu urmaresc asa ceva. Canalele de stiri promoveaza teroarea psihica cu crime, violuri, atentate, jafuri, talharii si la urma dar nu in ultimul rand promoveaza ABERATIILE conducatorilor nostri iubiti, astfel dand pe post fel de fel de noi proiecte de lege care le inventeaza alesii neamului, o adunatura de incapabili si incompetenti care ar meritasa iasa la sapat de santuri decat sa ocupe fotoliile de acolo. Astea sunt o mica parte din mizeria ce salasluieste in tara noastra draga. DE ACEEA S-A AJUNS LA ASTFEL DE TRAGEDII, fiindca nimanui nu-i mai pasa decat de propria persoana, ne dezumanizam pe zi ce trece, iar asta se si urmareste de catre NWO. Daca nu se vor eradica aceste metehne, iar stabilitatea invatamantului in Romania sa se instaureze cat mai curand, vom ajunge ca in 5-10 ani sa ne autodistrugem definitiv. Deja ne dam in cap, ne ucidem intre noi pt o vorba aiurea, oameni sunt batuti de jandarmi la mitinguri doar ca isi exprima neajunsurile si vor o viata decenta si altii mor in “Teatrele de razboi” pt jocurile altor interese. VAI DE NOI !!!! Dumnezeu sa il Ierte pe Andrei !!!! Sper ca acolo unde ai ajuns e mai bine ca aici…

 106. delia said:

  Da Doamne putere familiei sa treaca peste durerea prin care trec acum.De necrezut…!

 107. Gaby said:

  numarul 98 intitulat “seful vostru” si numarul 111 intitulat “aristotel tg jiu” este una si aceeasi persoana. Uitati-va la ip (86.124.235.*) ca este acelasi. Un idiot….

 108. @aristotel said:

  bai aristotel, bai idiotule, bai prostule …. tu ce faci acum mai retardatule, ii gasesti scuze nenorocitului ala?

 109. gts said:

  ne dam in cap, ne ucidem intre noi pt o vorba aiurea, oameni sunt batuti de jandarmi la mitinguri doar ca isi exprima neajunsurile si vor o viata decenta si altii mor in “Teatrele de razboi” pt jocurile altor interese. VAI DE NOI !!!! Dumnezeu sa il Ierte pe Andrei !!!! Sper ca acolo unde ai ajuns e mai bine ca aici…dead mouse ghost and stuff

 110. tot Aristotel said:

  Nu îi găsesc eu , el a incitat , el are o mare parte de vină, boilor.

 111. mihaela said:

  Dragă Aristotel(dacă măcar ai şti cine a fost Aristotel m-aş pleca în faţa ta), îmi pare rău pt gândirea ta bolnavă.ar trebui să gândeşti ce scrii.poate a fost de vină Andrei dar nu ştiu ce vină putea să aibă pt a plăti cu viaţa. nimeni nu are dreptul de a lua viaţa cuiva, nici macar pe a ta însuţi. Ştiu că acum ambele familii suferă, dar suferinţa părinţilor lui Andrei nu se compara cu nimic.Gândeşte te că Romel este viu. chiar şi închis va putea să îşi mai vadă familia uneori pe când Andrei…va putrezi. Sunteţi inconştienţi! Înţelegeţi ce vreţi din democraţie, din şcoală unde, mergeţi doar pentru a arăta ca de voi se teme toată lumea, inclusiv profesorii, violaţi fetele pentru ca aşa deţineţi puterea. Voi nu mai ştiti de respect, de frică, de bun simţ! ruşine pentru gândirea ta bolnava! ruşine pentru gândurile urâte pe care le spui la adresa unui băiat care nu se mai poate apăra datorită prietenului tău! sincere condoleanţe şi râuri de flori pe mormântul unui copil nevinovat, care avea multe arătat lumii! Odihnă veşnică!

 112. dany said:

  e regretabil ce se intampla in Romanica noastra!pacat de viata lui Andrei,a plecat prea devreme la ingeri…condoleante familiei greu incercate!si…nu va mai certati degeaba,ratati ca sobolanul o sa mai existe mult timp.fie ca vrem,fie ca nu.Dumnezeu sa-l judece pe criminal!

 113. mihaela said:

  BATAIA INCASATA DE CINE? DE FRATELE CUI?
  DE CE NU A RECLAMAT LA SCOALA LA POLITIE? UNDE VA CREDETI IN SALBATICIE? VA FACETI SINGURI DREPTATE?

 114. stupefiat said:

  ARISTOTEL….RUSINE. …Putea fi mama ta, fratele tau sau oricine altcineva…RUSINE.. .RUSINE

 115. B 028 BBO said:

  sunt curios cu o sa se desfasoare aceasta ancheta chiar daca a venit acel ministru la craiova parca vad ca nu sa sa se faca nimic … din cate am inteles avocati aluia au de gand sa incerce sa puna pe primul loc autoapararea … daca vor face asta macar sa se gandeasca in primul rand vor scapa un criminal cu o pedeapsa mai mica si sa se puna si ei in locul parintilor baiatului ucis … cam asa se desfasoara viata in romania o tara ………. in care politica este la pamant . iar copii umbla pe strada inarmati cu arme … politia nu isi face datoria … acest lucru putea fi evitat … sunt 10000000000 de politisti comunitari si de “paznici ” care stau toata ziua … nu putea sa fie macar unul prin zona scolii … oare nimeni din cei care au fost la fata locului nu putea sa aplaneze conflictul sau macar sa apeleze 112 numarul foarte bine cunoscut al politiei al pompierilor si al ambulantei care de fiecare data ajung dupa 2-3 ore de la savarsirea faptei

 116. dd said:

  D-le Criminal,fratele dvs v-a multumit pentru efortul dvs.?! Cred ca o sa va fie profund indatorat …toata viata lui … asa frate ca al lui …mai rar…Ai grija Doamne de Andrei si de familia lui.

 117. PTR ARISTOTEL TG_JIU said:

  Ba retardatule tu le stii pe toate!Tu te pricepi si la fotbal si la relatiile dintre elevi si te dai important pe aici pe forum.Sau umbli si tu cu cutitu si pe la scoala si pe la stadion?Retardatu dreq

 118. Alexinho said:

  Rambo, citesti ziarul ocazional, sau doar o data pe an? de asemenea, mai foloseste si televizorul.
  vezi ca la politai s-au taiat din bani, multumita presedintelui de cacao pe care l-ai votat, sunt curios daca tu ai patrula non stop dupa ce ti-ar taia din bani, in semn de multumire.
  iar tu B 02 BBO, iti doresc sa mai iei amenzi de la comunitari, precum ai mai luat. spre informarea ta, cca 200 de comunitari au fost disponibilizati, revino cu picioarele pe pamant, soarece de calculator ce esti.
  iar cat despre cei ce au fost la fata locului, au facut ce ai fi facut si tu , lasule: s-au uitat ca la circ, probabil au si filmat cu telefoanele mobile bataia, maimutoiule.suntem o tara de lasi.

 119. Oris said:

  Victimei i se ceruse TAXA DE PROTECTIE din partea fratelui criminalului. Parintii victimei il dadusera in judecata si castigasera procesul. Drept urmare, ca o pedeapsa vine fratele acestuia (CRIMINALUL) si-l omoara! Probabil ca nu a vrut sa-l omoare, ci doar sa-i dea o lectie mai dura, insa a iesit cum a iesit. Asta e adevarul! L-am aflat de la o vecina de-a mamei victimei. E foarte grav daca se cere taxa de protectie in scolile din Craiova (Romania).

 120. Alexinho said:

  revin cu o adaugare…
  in loc sa aruncati vina pe diferite organe ale statului, ar trebui sa va supravegheati odraslele foarte atent.
  stiu ca unii lucreaza pana seara pentru un trai de kakao, dar copilasii vostri cuminti de acasa , sunt zmei in “deplasare”.
  ei reprezinta viitorul de maine, viitorul de **** al tarii, ca sigur nu se vor indrepta in bine.

 121. dsd said:

  Cred ca cea mai buna pedeapsa ar fi sa fie si el executat, daca se poate tot cu un cutit si tot in inima. Chiar daca acest lucru nu il va mai aduce inapoi pe baiatul mort, macar moartea criminalului ar fi o infima alinare pentru sufletul parintilor celui ucis. Eu nu sunt de acord ca un criminal de genul acetuia sa ramana in inchisoare, chiar si pe viata, pentru ca pana la urma toti cotizam pentru hrana zilnica a nenorocitilor astia care au omorat, violat, etc. Asta este educatia primita in familie si asta va fi si educatia pe care o va da si el copiilor lui, daca va mai iesi din inchisoare. Si atunci, nu credeti ca e mai bine sa moara si el?

 122. B 028 BBO said:

  Alexinho tin sa t anunt ca nu sunt un soarece de calculator si nici un maimutoi … vin in romainia doar in vizita … si foarte putin la craiova .. nu ar trebui sa iei apararea la politisti … totusi aici toate salariile sunt mici … aduti aminte sunt salarii de 4 mil pe luna … bani pe care unele persoane le sparg intr-o seara … si este foarte trist asta… este greu recunosc si pentru politisti … dar tara asta pur si simplu nu are fondurii … absolut tot ce producea banii in romania a fost privatizat !!! … produsele romanesti sunt exportate la preturi de nimic … iar pentru noi produsele sunt importate…. cat despre ceea ce ai zis k as fi filmat cu telefonul … nu cred ca este adevarat … oare tu ce ai fi facut .. nu iti mai da importanta …. aici pentru k aici toata lumea este anonima nimeni nu se cunoaste …. ! poate esti un om matur … sau poate esti doar un pusti care se considera “smecher ”

 123. B 028 BBO said:

  si inca ceva Alexinho accel copil din cate am inteles a murit nevinovat … nu incerc sa iau apararea nimanui … insa nu este posibil ca la 19 ani sa mergi inarmat cu un cutit pe strada … si asemenea fapte se petrec in cateva minute sau chiar secunde …

 124. taranu' said:

  Civilizatia s-a facut si se mentine cu APLICAREA NECONDITIONATA A PEDEPSELOR!
  Retinet i ca acesta este inceputul.
  De ce?
  Simplu: Cititi postarile anterioare si examinati limbajul si ortografia.
  Singuru l lucru cafre il deosebeste pe om de animal este cuvantul.
  Uitati-va la postarile de mai sus.
  Ne animalizam! Legea pumnului si a fortei. Exact ca animalele!
  Peste 10 ani vor fi adulti………..
  R IP Andrei.

 125. somebody said:

  ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. a luat viata unui copil, sa i se aplice pedeapsa capitala.
  asta e solutia pentru a nu mai avea parte de astfel de intamplari. condoleante familiei indoliate, sa vea dea bunul D-zeu taria de a merge mai departe !

 126. diana said:

  Ma alatur , 115 si 134.Felicitari pt. discurs. E trist dar e unica solutie pentru acesti bolnavi mintal. Pedeapsa maxima aplicata , asta ii va retine pe dementi si criminali de la oligofrenismele lor; sa stie ca-i costa maxim o asemenea fapta. Oricum nu-s buni de nimic altceva, nu merita nici 2 lei bugetati ca sa zaca niste monstri in inchisori! Nu!

 127. Io Io Io said:

  Violenta naste violenta. Erau toti vinovati, lasati gargara. Nu trebuia procedat asa, asta e mancam si o coliva.
  Cand se infiinteaza BORDELURILE, sa punctam ceva, sa bem sa ne distram, lasati lacrimile.

 128. OFFFFFFFF said:

  DOAMNE DACA CITESTE CINEVA TOT CE A FOST SCRIS LA COMENTARII DESCOPERA ALTI VIITORI CRIMINALI .Nu imi vine sa cred la ce am ajuns.. un copil sa moara dintr-o prostie si eu am fost in liceu si la noi existau altercatii dar de la un campionat de handbal de la o competitie de clase si nu am terminat pe vremea lui ceausescu am terminat acum 6 ani liceul .Nu imi vine sa cred ca in fiecare an devine tot mai rau .Si poate gresesc dar daca profesorii ar sti sa-i tina la ore sa-i faca sa vina cu placere ,parintii nu ar mai fi nevoiti s munceasca de dimineata pana seara sa poata sa le puna o paine pe masa si ar avea timp cel putin cateva ore pe zi sa discute cu ei si in wekend totul ar fi altfel dar traim intr-o lume mult prea grabita si egoista ca sa mai avem timp si de lucruri bune.Sistemul din aceasta tara e de vina si nu ne ofera timpul si resursele necesare sa mai zambin sa mai avem timp si puterea de a zambi .Ne-au distrus si noi nu facem nimic

 129. Pt. Aristotel said:

  Dupa mintea ta in colturi si dupa (i)logica ta, TU meriti sa fi omorat fiindca, iata, ne provoci pe toti facandu-ne boi! Ne-ai jignit pe toti cei care condamnam un criminal. Ne provoci, deci boule si idiotule, ai merita un cutit in inima, tampitule!

 130. ptr voi şi mai ales ptr nr 142 said:

  Dacă victima ar fi fost un tînăr model aşa cum se spune aici , nu s-ar fi ajuns la crimă .Şi el s-a dat mare , a dat cu pumnu şi nu este prima oară ,ăla a fost mai al dracu şi i-a luat viaţa. Vorbiţi de victimă de parcă ar fi fost o fetiţă crescută la pension . Eu de ce merit un cuţit în inimă dementule ? Nu-ţi comvine adevărul ? JIGODIE ordinară , BOILOR.

 131. :)) said:

  :))) toata lumea vb, i-si da cu parerea ….dar nimeni nu face nimic.Tipic romaneste, cainii latra ursu trece. Credeti ca rezolvati ceva daca decat vb fara noima?
  Iesiti in strada, faceti revolutie :))) macar atunci a-ti avea o activitate utila.

 132. tziganu said:

  am impresia k si asta de se ocupa cu postarea comm-urilor pe site-u asta e tot rasist…altfel nu-mi dau seama de ce apar numai postari cu idioti care nu au alta treaba decat sa stea pe net si sa se uite la wrestling…si cand le vine foame se ia de tzigani de parca nu ar fi rezultatul incompetentei si a educatiei unora dintre ”prea cumintii si prea desteptii romani”….de ras lumii am fost mereu nu ne-au facut tziganii

 133. Eu said:

  Imi place cum gandestinr115 si sunt intru totul de acord cu tine.Am o varsta putin cam inaintata,dar imi pare rau sa spun ca putin sunt cei care gandesc asa profund in timpurile astea in care suntem condusi de hoti (toti politicienii)

 134. elev said:

  cunosc persoane care au filmat cateva minute din cearta petrecuta inainte sa se intample tragedia doar k morcovul e mare in fundul lor…si asa cum zicea cineva mai sus ”asistau k la spectacol fara k macar unu din ei sa sune la politie”…am vazut k cel care a fost si el injunghiat avea momente in care il cuprindea melancolia si mai si zambea…pacat…dak toti romanii ar gandii k 115 am avea sperante k peste cativa ani ar putea fi mai bn…toate piz2ele faceau ”galerie” de pe la ferestre in timpul scandalului…hai sa fim seriosi …aduceti-va aminte (1989)suntem singura natzie care si-a impuscat conducatorul..io zic k ne-o meritam

 135. FLORI said:

  ami pare rau de ce sa intamplat a fos un copil nevinovat dar criminalu sa plateasca moarte pentru moarte

 136. RIP said:

  nu iau apararea nimani , nimeni nu trebuie sa moara , mai ales un tanar dar in acelasi timp sunt de parere “o usa de biserica” nu se apuca la scandal , un baiat cuminte nu sare la bataie cum a fost in acest caz , nu i-a luat apararea nimanui , sincer imi pare rau pentru el, dar nu trebuia sa fie acolo.

 137. Pt. Aristotel said:

  Ai fost tu acolo, cretinule ,si ai vazut ca a dat cu pumnul? ERA IN DRUM SPRE SCOALA,idiotule, daca poti sa intelegi asa ceva. E clar ca esti si tu un derbedeu tot ca si criminalul ala pe care il aperi si te paste si pe tine puscaria. daca nu te-o omori unu’ la fel ca tine mai inainte, scursoare a societatii ce esti!

 138. RIP said:

  152 , erau in drum spre scoala si el si ceilalti baieti? ca nu a fost doar el si cu cel taiat pe spate , presupun ca sti asta , de ceilalati 3-4 nu mai zice nimeni nimic ? ca a fost o bataie generala nu scrie niciunde?

  eu inteleg ca e o mare pierdere un copil , dar hai sa nu exageram

 139. @ rip said:

  Esti slabut la minte bai copile daca tu asa pui problema!Asta crezi tu ca l-a indreptatit pe nemernicul ala sa dea cu cutitul in inima!?Doamne, e plin de idioti pamantul.

 140. RIP said:

  sa faca puscarie , e un retardat !

  nu trebuia sa se ajunga acolo , a fost facuta instigare la violenta , ei stiau ca acesta o sa vina si s-au vazut mai multi asa ca au stat la bataie , nu trebuia! mai ales pentru ca stiau ca e nebun , nu credeau ca o sa aibe un cutit de vanatoare la el? ce conteaza asta

  o moarte aiurea , imi pare rau pentru el

 141. Pentru RIP si altii ca el said:

  Andrei Eduard Goreci şi Ionuţ Mincu, ambii de 17 ani, elevi ai Liceului “Tudor Arghezi”, se îndreptau către şcoală, pe traseul lor obişnuit, printre blocuri. Aveau ore după-amiaza. Pe o alee de vis-à-vis de liceul lor, într-o parcare, îi aşteptau trei tineri. Este vorba despre Romel Dan Voicu, de 19 ani, fratele acestuia şi încă un băiat. Se pare că în urmă cu vreo câteva zile Mincu şi fratele lui Romel Voicu se certaseră, iar cel din urmă venise acum cu “întăriri” ca să-şi răzbune “onoarea”. Ca să vadă cine-i mai tare, Romel şi-a pus fratele şi pe Mincu să se ia la bătaie. Numai că fratele său a cam încasat-o, aşa că Romel a scos un cuţit din buzunar şi a dat la nimereală, lovindu-i pe ambii elevi. Pe Andrei Eduard Goreci a apucat să-l lovească de vreo trei ori, una dintre lovituri atingându-i inima din câte se pare, iar pe Mincu l-a nimerit în spate. Cei doi tineri agresaţi au luat-o la fugă către şcoală, încercând să găsească ajutoare, lăsând în urmă dâre de sânge pe alee. Andrei Goreci n-a ajuns decât până la mijlocul străzii, unde s-a prăbuşit.

 142. Aristotel Tg Jiu said:

  Puşcărie ? Da , vreo 4 ani sunt suficienţi , nefiind numai el vinovat , ci şi victima Vorbiţi ca proştii orbiţi de furie , să vă fie ruşine lichelelor.

 143. Johnny said:

  Sa faca referendum cu pedeapsa cu moartea si eu o votez cu ochii in chisi !

 144. 158 said:

  @ aristotel tg jiu: cu ce a fost de vina victima, boule?! ce dracu nu intelegi din toata povestea? iti explica si nenea de sus…Prost, da’ prost rau esti!

 145. RIP said:

  156 , nu sti ce vorbesti

  au recunoscut ca au fost mai multi , a fost “o bataie generala” , toata lumea stie asta , numai ca la un moment dat acest retardat a scos cutitul , s-au speriat au fugit si andrei a fost cel lovit fatal.

  daca stiau ei ca aveau ala cutit sigur nu se mai intampla nimic , ca nu mai sareau al bataie asa cuminti cum sunt ei , fugeau din prima.

 146. Romania, o tara de inculti said:

  Lipsa de educatie, incultura, bunul simt si lipsa celor sapte ani de acasa la care se pot adauga multe altele asa cum se poate vedea din 80% dintre mesajele postate aici, duc la astfel de venimente. Copii lasati nesupravegheati de parinti, de cadre si lipsa unei legi dure pentru cei care produc astfel de fapte, o lege care sa le dea posibilitatea politistilor sa actioneze asa cum se intampla in alte tari pe care le laudati, fac din tara noastra o o tara de infractori. Sunt indignata de fetele care au postat aici, eleve dupa cum reiese si nu stiu sa scrie romaneste. “jtiu” RUSINE sa va fie! Veniti cu explicatii pompoase si va dati cu parerea legat de ceea ce s-a intamplat. Numai ei stiu si se va afla cu siguranta. Pacat ca la noi exista doar inchisoarea pe viata pentru criminali. Cand ei o viata trebuie sa platesti cu viata ta. Ma alatur celor care il plang pe elev, dar asa cum au spus mai multi, fieecare a avut partea lui de vina. Anturajul este periculos si un copil cu parintii alaturi de el si educat, nu-si face prieteni golani si nu se incurca cu astfel de persoane. SA LE FIE INVATATURA DE MINTE tuturor elevilor si nu numai si sa-si caute prieteni din familii sanatoase, care au ceva bun de spus si ce invatata de la ei. Consider ca atunci cand se intampla astfel de cazuri, parintii sunt de cele mai multe ori vinovati pentru ca nu-si cunosc copii si nici nu fac eforturi sa-i cunoasca. Imi pare rau si doresc ca toti parintii sa-si educe copii si sa-i mai urmareasca din cand in cand si sa le cunoasca anturajul. Daca o sa cautati pe internet astfel de cazuri, o sa vedeti ca mai totate victimele au fost linistite, cuminte, invatau bine…dar au sfarsit tragic. Ceva s-a intamplat si se va afla cu siguranta. Dumnezeu sa-l odihneasca si criminalul sa-si faca pedeapta pe care o va primi dupa legile in vigoare. Legi votate de alesii nostrii.

 147. sabina said:

  condoleante familiei si dumnezeu sa`l ocroteasca akolo sus pe andrei!…sa`i lumineze sufletul si calea!a si imbecilu` ala trebuie sa plateasca pentru ce i`a facut lu` andrei!

 148. by said:

  nu cred ca mai conteaza cine are vreo vina cert e ca nu trebuia sa moara…iar criminalu nu trebuia sa faca asta…daca andrei a inceput scandalu cred ca o bataie era de ajuns…nu moartea….asa ca voi care nul cunoasteti puneti-va in locul familiei al rudelor al prietenilor…daca vi sar intampla voua?nici eu nu ii cunosc pe nici unu….dar orice ar fi facut si oricine ar fi de vina nu merita sa moara….amandoi si-au pierdut cele mai frumoase clipe ale vieti…unu sub pamant si unu inchis.condoleante familiei

 149. adina said:

  pt aristotel tg jiu….ma baiete, tu chiar esti prost.am crezut ca faci toate comentariile ca sa inciti lumea la discutii, dar tu esti prost ..dar mai prost decat prevede legea. indiferent daca victima era vinovata , cretinul ala nu treb sa scoata cutitul.unde dracu suntem, mai, un jungla?nu putem sa mai clarifim nimic decat cu bataie, cu cutite, cu pistoale……..chia r nu mai avem frica, rusine, mila de nimeni si nimic.sunt o tara, o natie guvernata doar de ura si prostie?tu iti dai seama de ce vb? ti te pui in situatia respectiva? ai fi procedat asa, scotand cutitul si injungh un om fara sa ai pic de inima? consider ca treb sa fii total nebun sa faci asata, iar baiatul ala nu a dovedit decat ca e nebun, un pericol care treb sa stea l apuscarie mai mult de 4 ani.oricand poate sa faca si , cu siguranta o va mai face cand va fi in libertate, si anume sa omoare un alt om. si poate, daca dumnezeu exista..o sa fii tu ala.ca va potriviti si meriti, ca nebun ce esti sa mori de mana unu nebun.

 150. ,.,.,. said:

  l-am vazut intins pe asfalt , acoperit cu o patura si cu parinti langa el…. ingrozitor………. .. dar a murit si din vina lui. cum zicea si cel de la #160, exista martori care au declarat ca i-au vazut, pe mai multi, cum au venit in parcare special ca sa se bata. nu trecea intamplator pe acolo si a fost atacat la intamplare. a plecat cu buna stiinta sa asiste sau sa participe la o incaierare. Ce s-a intamplat este o lectie clasica de viata : o incaierare banala terminata tragic iar cel care moare este, mai tot timpul, cineva respectuos, la locul lui care nu a creat probleme vreodata, bun la scoala, etc. Jagardelele nu mor pt. ca stiu sa se fereasca de pericole, sunt perversi si ataca doar pe la spate, dau cu cutitul cand sunt incoltiti, au scoala vietii. La 17 ani ai lui, nu avea ce sa demonstreze unor retardati, sa apere nu stiu ce onoare a unui coleg. Daca vroia sa-l ajute, chema directorul scolii, paznicii, politia, nu se ducea sa asiste sau sa participe la bataia “parte in parte”. Din pacate sunt lucruri pe care nu le inveti decat din experienta si odata cu inaintarea in varsta. In vremurile astea, daca vrei sa supravietuiesti, trebuie sa te feresti de orice posibil pericol. Ii vezi pe unii ca se bat, suni la politie. Nu te duci tu sa-i desparti, sa-i impaci. Poti fi doar urmatoarea victima iar parintii tai vor plange pe langa tine. Intervii doar daca esti sigur ca stii ce faci si ca ii pui la pamant pe toti. . . . . Colegul sau care s-a batut cu stelica pulica ala a scapat fara nicio zgarietura iar cel care a fost doar atins pe spate, radea si zicea ca nu s-a intamplat nimica cand l-au intrebat reporterii…. chestia asta spune totul.

 151. pt.aristotel si altii ca el said:

  Tu esti un criminal in devenire,daca gandesti asa.Scoala se vede ca nu ti-a placut,pentru ca daca ai fi frecventat-o,nu scriai aceste ineptii.Esti o JIGODIE ORDINARA,un RATAT si un SOBOLAN SCHIZOFRENIC daca tu crezi ceea ce scrii.Pentru unii ca tine ar trebui infintate centre speciale unde sa fiti chinuiti 20 de ore/zi,din 24.Nemernicii ca tine si ca unul care se semneaza “sobolanul”ar trebui sa nu li se permita nici aerul sa-l respire.Cat despre criminal,ar trebui condamnat la moarte prin tortura.Si s-ar putea sa se intample asa ceva,daca oamenii de buna-credinta ar face ceva in sensul acesta.Spui la un moment dat “ca tu de ce nu meriti un cutit in inima”?Pai CRETINULE,il meriti cu varf si indesat la gandirea ta bolnava.Iar daca esti cu adevarat bolnav mintal,exista atatea sanatorii de nebuni unde poti sa incearcai sa te tratezi pana la adanci batraneti.Asa scapa societatea de NIMICURI,JIGODII,TEM BELI,PROSTI,DERBEDEI ,VAGABONZI SI VIITORI CRIMINALI ,CA TINE.

 152. yt said:

  condoleante familie ….trebuie luata o masura radicala sa se dea politie mai multa autoritate sa se ia exemplul din sua cand daca nu faci ce zice politistul acesta are dreptul sa te impuste

 153. never.mind said:

  1. Pt cretinii care comenteaza si habar nu au despre ce este vorba: Ala e un baiat renegat de familie, o familie muncitoare si modesta din Teasc… Insa, din problemele familiale, din cauza ca parintii lui il renegau si il respingeai in favoarea fratelui mai mic, s-a nascut in mintea tanarului un ego diabolic… care nu stia altceva, mai ales in ult timp, decat ura, disperare, sa fuga des de acasa, sa se amestece in multime sau sa isi inece amarul in bautura. viata cruda l-a facut sa actioneze pe masura. Cimino? HaHa… ala nu la vz in viata lui p cimino. sau daca l-ar fi vazut, nu l-ar fi cunoscut… asa ca nu mai dati voi cu presupusul… 2: pt “desteptii”de la GDS. fratilor, poate ati auzit de generalul german de razboi, mana dreapta a lui Hitler… RoMMel, il chema… asa si p asta. daca tot faceti o treaba, interesati-va si faceti-o bine. altfel…

 154. je said:

  Dumnezeu sa-l ierte pe Andrei, a fost o victima colaterala.Imi pare foarte rau si de Rommel, e inconstient cu tot ce declara si teribilist.Asa a fost mereu,, teribilist, dar nu peste limta bun-simtului, pe care il avea.Nu e bine sa ai arme la tine, nervii, presiunile, te pot impinge pana ti se duce draq ratiunea.Si eu ik stiu, si il stiu f bine drept un copil respectuos, muncitor.Sunt convinsa ca a facut-o din greseala, absolut convinsa.Si va plati tot.

 155. jana said:

  Ce va mai mira oameni? Daca vedeti cum concep tinerii distractia intr-o discoteca si cu ce arsenal de arme albe se pleaca la discoteca cred ca ati consemna pe vecie fetele in casa si nu ar mai iesi de acolo decat daca ar fi facut arte martiale. Nu ma credeti? Urmariti un reportaj, de la oricare razie a politiei intr-o seara, la sfarsit de saptamana la orice discoteca de periferie a orasului sau din comunele preorasenesti. Acolo daca nu ii place privirea ta risti sa te trezesti scaldat in sange la marginea drumului daca superi vreun mardeias, fiul vreunui primar sau vreun cretin beat pana dincolo de limitele in care sangele suporta concentratia in alcool. Liceele au devenit adevarate pepiniere de drogati, dealeri de etnobotanice, prostituate pe fondul acestei crize economice si sociale. Pedepsele ,,exemplare” aplicate de catre unii judecatori in cazul unor ,,beizadele” (a se vedea cazul celui care a omorat cu un Ferarri la Timisoara un copil pe trotuar si a scapat liber, achitat fiind la Craiova) ne conduc catre asa ceva. Tampiti care se stiu sub protectia parintilor atotputernici in influenta lor asupra orasului si institutiilor statului nu au nevoie de mult timp de gandire si de reflectare pana sa scoata cutitul si sa injunghie in plina strada sau chiar pistolul daca au ajuns sa aiba si asa ceva in dotarea lor Pacat de acel baiat care a decedat in urma acestui macabru asasinat. Condoleante familiei indoliate, iar familiei ucigasului nu pot decat sa ii spun ca mai au un copil in libertate, inca; sper ca sa se gandeasca numai: ce ar fi fost daca le suna telefonul si le spunea ca le-a fost omorat Stelica injunghiat in inima langa liceul la care invata?

 156. titel said:

  in primul transmit condoleante familiei,voi pune aceasta intrebare procurorului,daca fiul sau fiica va fi omorata,ce pedeapsa va aplica si doresc sa tina cont despre slujba pe care a aleso ca este foarte grea sa aplice legea dupa fapta si raplata.pedeapsa din punctul meu de vedere si voi sustine va fi Pedeapsa cu moartea.Ne agatam de drepturile omului dar acest vlastar nu are nici un drept.Politia sa actioneze ferm cum scrie in fisa postului si a razei de competenta sa fie si ei sanctionati.

 157. dan sobolanu said:

  Eu nu ii iau partea lui Rommel nu as fii crezut ca o sa fie in stare de asa ceva. Pe mn ma acuzati degeaba fratilor. Am fost prieten bun cu rommel mai ales ca am fost in aceasi clasa,la AUTO a fost linistit nush ce a facut el in Arghezi,sa plateasca pt fapta comisa. Din cate am inteles eu a avut tulburari de comportament in Arghezi,la AUTO a fost cuminte poate si din cauza ca era nou in scl! A avut cateva conflicte cu diferite persoane dar nu a reactionat violent. Nush ce a fost in capul lui….sa PLATEASCA! Iar pe mn nu ma mai amestecati in povestea asta! Am fost prieteni si atat nu am umblat cu el…. DANEZU sa platesca atat am de spus….. CONDOLEANTE FAM. LUI ANDREI :((( :(( :(( Imi pare raw ca din cate am auzit a fost un baiat de treaba…

 158. Manu said:

  Si asta se rezuma simplu… Ati inceput sa aduceti tigani sa va cante la nunti, acum dupa ce ati vazut ca se inmultesc si sunt din ce in ce mai uniti si au ajuns si la conducere tot nu va opreste nimic sa le ascultati muzica, sa le furati obiceiurile, imi pare rau nu vreau sa ma adresez la toata lumea ci numai la cocalari gen sobolanu, … etc. Imi pare rau pentru baiatul asta. Imi pare rau ca a trebuit sa moara si mai ales taiat de un cocalar. Ar trebui intr-afevar pedeapsa pe viata. Regim mai aspru decat cel comunist. Sa vad atunci daca se mai jura cocalarii asa, daca mai vezi atata prostie. Coondoleante familiei grea impovorata si ii doresc sa poata trece usor peste cele intamplate. Sobolane poate esti urmatorul luat in vizor, ai mare grija.

 159. iuon said:

  mamaaaaaaaaaaaaaaaaa aa baaaaaaaaaaaaaa o luarati razna cu mIRCU. hooou. hoou mai ho !!! nebunilor care sinteti nebuni

 160. Amythaa said:

  Dumnezeu sa-l ierte 🙁
  Cel kre l`a omorat sper sa f e pedepsit 🙁
  Comdoleante Familiei 🙁

 161. loredana said:

  nu`l mai judecati voi atat pe dan caci nici victima nu era prea departe de a fi un copil cuminte …. nu mai judecati un om dupa ce va minte presa si altii idiotii de la tv care nu vor altceva decat sa`si creasca audintele…. interesati`va mai intai ce fel de oameni erau amandoi si apoi vb …. nu va mai bagati ca musca in ****… ca alceva nu stiti sa faceti… daca acel andrei era asa un “sfant” de ce l`a batut pe fratele lui dan in halu ala….. si apropo nu`i mai faceti voi familia asa cum o faceti…. st o familie de oameni simpli de la tara care se ocupa cu agricultura si mai si lucreaza in oras…. voi nu sunteti in stare sa faceti curat in casa dar sa munciti cum munceau acesti copii….. bravo sefu… nu retin cum macar poate este unu care poate stie adevaru si nu il judeca pe da… nu au cum acesti oameni sa fie mafioti…. ce fel de trafic fac ei fratilor…. cu solare , cu agricultura….. sunteti tampiti si mari idioti……

 162. loredana said:

  never. mind. am si eu o intrebare pt tine: de cat il cunosti u pe romel si familia lui sa vb asa despre ei? eu ii cunosc de aproape 20 de ani am stau mult timpt in casa si in preajma lor ii cunosc ca in palma nu era renegat de nimeni… nici un parinte nu ar fi in stare sa`si renege copilul…. nu va mai dati cu parerea ca nu stiti ce vb ….. voi il faceti pe el cocalar dar voi sunteti mai rau ca el nu stiti sa faceti alceva decat sa mancati **** si sa`l aruncati in namol …. nu`l mai criticati atat ca poate mai tarziu nu stiti ce va pregateste viata si poate voi sau fam voastra trece printr`o perioada asemanatoare si n`o sa va simti bine cand lumea va v`a judeca asa cum o faceti voi… si nu in ultimul rand nu aveti nici un drept sa`l judecati voi … il v`a judecat cel de “sus” si judecatorul….. nu mai mancati **** ca nu va sta bine deloc ……

 163. rasp pt "LOREDANA" said:

  ca lai cunoscut tu criminalul ala imputit conteaza foarte putin in aceste discutii. conteaza ca sa dus ca un cretin ce este cu un cutit la el. pt asta merita sa moara in chinuri groaznice. toti am avut probleme dar se pare ca foarte putini stiu sa le rezolve asa cum trebuie. pastreazati putinul respect de sine pe care il mai ai (daca mai exista asa ceva) si nu ii mai lua apararea unu criminal. merita sa moara fara drept de apel. si daca ii mai iei apararea inseamna ca nici tu nu ai prea multa minte sau cultura. CONDOLEANTE FAMILIEI. si pacat ca a murit un copil cuminte si un retardat o sa traiasca

 164. anca said:

  DANEZULE TE ASTEPTAM SA VI CURAND ACAS IN CIUDA TUTUROR NENOROCIRILOR CARE NIKI MACAR NU TE CUNOSC FIRARI AI DRACU DE IMBECILI ……….TE ASTEPTAM ACAS SI TE IUBIM VOI ALATURI DE TINE ORICARE AR FI CONSECINTELE PENTRU CA NOI STIM CA NU ESTI ASA SI NU VEI FI NIKIODATA

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 8 octombrie 2010

Actualitate

» Concertul Rahmaninov deschide stagiunea Filarmonicii „Oltenia“
» Asociaţiile nu cer căldură de teama facturilor
» Bogdan Hossu a anunţat pichetarea sediilor PDL şi UDMR din ţară
» Bulgarii întârzie finalizarea podului de la Calafat
» Ridicările auto, furt de maşini
» Traian Băsescu invită partidele parlamentare la discuţii
» Craiova: Cartierul 1 Mai, fără apă luni
» Salină pentru locuitorii municipiului Târgu Jiu
» Ambasada Germaniei a confirmat vizita cancelarului Angela Merkel la Bucureşti
» Dolj: Lansarea volumului “Filiaşi. Istorie şi cultură pe Valea Jiului”
» Dolj: Bunuri contrafăcute, reţinute la PTF Calafat

Local

» Gitenstein: Românii au nevoie de o presă independentă şi de partide care să nu depindă de oligarhi
» Legea pensiilor, înapoi în parlament
» Scurte ştiri
» Scurte ştiri
» Poluarea din Ungaria ar putea afecta apa Dunării în Mehedinţi
» Elev omorât lângă liceu
» Răzbunarea unui poliţist comunitar

Gorj

» Laureatul de la Cannes nu are bani să-şi prezinte filmul la Toulouse

Sport

» Blanc atacă cu doi conducători de joc
» Procesul lui Mutu, cel mai lung din istorie
» Ghiţă e sigur pe el
» Ilie tânjeşte după centura lui Bute
» Tecău şi Lindstedt, out
» Româncele fac legea la Madrid
» Steaua în grupe, Asesoft – afară
» Raikkonen nu mai vrea să audă de Renault
» Baschetbalistele craiovene debutează la Braşov
» Pandurii, pregătire la… Abramovici
» Juniorii Negrilă şi Oţet îşi pun pirostriile
» Minerii, scoşi datori la cupă
» Oltenii joacă luni
» Braşovenii avertizează Ştiinţa
» Tineretul lui Săndoi vrea să cucerească Anglia

Bani & Afaceri

» Nici un candidat pentru şefia Direcţiei de Cultură Târgu Jiu
» Consiliul Investitorilor Străini vrea să redreseze economia românească
» CEZ are un nou centru de relaţii cu clienţii

Sanatate

» O inimă mare
» Remedii naturiste pentru febră
» ADHD, o tulburare neurobiologică

Magazin

» Horoscop
» Scurte ştiri
» Vacanţa de dincolo de afişul turistic
» Ia te uită!
» Apariţii editoriale
» Fereşte-te de radar!
» Agenda evenimentelor
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia

Top