9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpulberat pe calea ferată

Spulberat pe calea ferată

Un bărbat din satul Ursoaia, comuna Icoana, judeţul Olt, a murit luni după ce căruţa în care se afla a fost lovită de locomotiva unui tren personal. Evenimentul s-a întâmplat în apropierea staţiei CF Sineşti, pe raza oraşului Potcoava. Gheorghe Teodorescu, de 36 de ani, se afla singur în căruţa sa. El a traversat o cale ferată prin loc nepermis şi a fost spulberat de trenul 9013, care circula pe relaţia Piteşti – Costeşti – Slatina. Bărbatul a suferit răni grave la cap şi a murit pe loc. Resturi din atelaj s-au împrăştiat pe o distanţă de aproape 50 de metri, pe calea ferată.
„La faţa locului s-a deplasat Poliţia Potcoava. În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana accidentată de tren nu s-a asigurat la traversarea liniilor de cale ferată, prin loc nepermis, fiind surprinsă de tren. Vehiculul cu tracţiune animală a fost distrus în proporţie de 90%, iar calul a supravieţuit. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a declarat agentul-şef Constantin Ilie, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Slatina.  
Trupul neînsufleţit al căruţaşului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii urmează să stabilească dacă bărbatul care era în atelaj se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII