9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătrân accidentat pe trecerea de pietoni

Bătrân accidentat pe trecerea de pietoni

Un bătrân a ajuns ieri-dimineaţă la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce a fost lovit în plin de un Volkswagen Passat în timp ce traversa strada Calea Bucureşti din localitate regulamentar, pe marcajul pietonal. Potrivit poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Craiova, Marius Păunescu, de 22 de ani, din Craiova, posesor al permisului de conducere din 2008, în timp ce conducea un Volkswagen Passat pe strada Calea Bucureşti, pe trecerea de pietoni din zona Rotonda l-a accidentat pe Nicolae Ciurtu, de 72 de ani, din Craiova.
În urma cercetărilor de la faţa locului, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că bătrânul traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovit în plin de autoturismul condus de Păunescu, care nu i-a acordat prioritate de trecere.
În urma accidentului, bătrânul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova cu o ambulanţă SMURD, rămânând internat. Medicii au stabilit că Nicolae Ciurtu a suferit un traumatism cranio-cerebral, mai multe contuzii şi o plagă la nivelul capului, însă nici una dintre răni nu îi pune în pericol viaţa. Poliţiştii doljeni au comunicat că tânărul şofer este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

33 COMENTARII