19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAcelaşi loc, două accidente

Acelaşi loc, două accidente

Poleiul a dat mari bătăi de cap şoferilor care au circulat în noaptea de luni spre marţi pe Drumul Naţional 67 din judeţul Mehedinţi. În localitatea Halânga, în acelaşi loc, dar la ore diferite, trei oameni pot considera că s-au născut pentru a doua oară. Primul accident a avut loc puţin după miezul nopţii. Doi tineri au reuşit să iasă singuri prin geamurile unui Opel care a intrat în derapaj şi s-a izbit frontal de un gard.
„Aici sunt din două în două luni accidente şi nimeni nu face nimic. Nu există trecere de pietoni. Vin cu viteză de dincolo de pasarelă şi aici pierd controlul, mai ales că a fost şi polei şi normal că au derapat“, a spus un bărbat din localitatea Halânga.
În acelaşi loc, tot din cauza poleiului, alt mehedinţean a văzut moartea cu ochii după ce maşina sa, un Cielo, a derapat şi a sărit de pe carosabil, răsturnându-se în curtea unei case.
„Ne-am speriat foarte tare. Nu se poate să se întâmple frecvent accidente aici şi să nu facă nimeni nimic. Trebuie să pună nişte limitatoare de viteză, ceva. Trec pe aici ca nebunii, nici nu ai curaj să traversezi la magazin să iei o pâine. Acum mi-au rupt şi gardul“, a spus proprietara gardului distrus în urma impactului.
Pentru scoaterea din maşină a şoferului a fost nevoie de intervenţia Serviciului de descarcerare.
„Am intervenit în localitatea Halânga la un accident de circulaţie. Am scos victima din maşina care a intrat în curtea unui localnic şi am predat-o Serviciului de ambulanţă“, a declarat Alexandru Preda, plutonier major în cadrul ISU „Drobeta“.
Se pare că numărul mare de accidente din zonă nu-i mai îngrijorează nici pe poliţişti, aceştia fiind obişnuiţi.
„În jurul orei 7.00 a avut loc un accident de circulaţie pe DN 67, la pasarela din localitatea Halânga. Din cauza vitezei, dar şi a poleiului format pe stradă, un autoturism a intrat în coliziune cu un gard din beton din care s-au rupt câţiva metri. Tot în acest loc a mai avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a şoferului şi pasagerului. În continuare se fac cercetări“, a declarat Viorel Stăncioiu, subcomisar la IPJ Mehedinţi.
În această zonă, unde este construită şi o pasarelă, în ultimul an au avut loc cel puţin zece accidente grave, trei oameni găsindu-şi sfârşitul pe caldarâm, doi fiind pietoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS