Fost fotbalist craiovean, falsificator de carduri

Autori


Component al Universităţii Craiova acum un deceniu şi jumătate, Dumitru Predoi a fost încătuşat, împreună cu alte cinci persoane, de poliţiştii de la Crimă Organizată. Cei şase sunt acuzaţi că au falsificat cărţi de credit ori au folosit carduri contrafăcute pentru a goli conturile victimelor.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Craiova, împreună cu cadre ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, au demarat în noaptea de luni spre marţi o acţiune de anihilare a unui grup infracţional organizat, specializat în comiterea de infracţiuni cu carduri bancare contrafăcute, atât pe teritoriul României, cât şi în alte state ale Uniunii Europene. Informaţiile privind faptele acestui grup, compus din doljeni, proveneau de la poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Gorj.

După o intensă acţiune de filaj, oamenii legii au luat urma unui grup de cinci craioveni, care, luni noapte, s-au deplasat cu un autoturism în municipiul Slatina, judeţul Olt, unde au efectuat mai multe retrageri de numerar de la un bancomat al Raiffeisen Bank, folosind carduri falsificate. Intuind că aceştia nu se vor mulţumi cu atât, oamenii legii au continuat supravegherea. Suspecţii s-au deplasat în municipiul Piteşti, unde au efectuat alte retrageri frauduloase, folosind carduri contrafăcute, de la zece bancomate.

Şase dintr-o lovitură

În momentul în care cei cinci au revenit la maşină, intenţionând să se întoarcă în Craiova, poliţiştii au trecut la imobilizarea lor. Aşa au aflat că aveau de a face cu Dumitru Predoi, de 38 de ani (fost fotbalist la Universitatea Craiova), Liviu Goagără, de 27 de ani, Ştefăniţă Ştefănoaia, de 23 de ani, Ionuţ Tudoran, de 19 ani, şi Ştefan Ionescu, de 21 de ani, toţi din Craiova.

Cu ocazia controalelor corporale efectuate asupra suspecţilor şi în urma verificării autoturismului, poliţiştii au găsit şi ridicat de la aceştia suma de 8.000 de lei, despre care s-a stabilit că provine din retragerile frauduloase de numerar, 60 de euro, 55 de carduri bancare tip „blank“, şapte telefoane mobile, cinci suporturi optice tip CD/DVD, precum şi mai multe documente şi înscrisuri.

Simultan cu prinderea celor cinci, în municipiul Craiova a fost organizată o acţiune care viza identificarea şi reţinerea altui membru al aceluiaşi grup infracţional, despre care existau informaţii că se ocupă cu confecţionarea dispozitivelor de tip „skimming“, necesare pentru copierea datelor de pe cardurile celor care fac greşeala să folosească bancomatele „piratate“ de falsificatori. În jurul orei 1.30, cel căutat – Cornel Sucea, de 31 de ani, din Robăneşti, Dolj, a fost identificat şi reţinut.

Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra lui şi în urma percheziţionării autoturismelor deţinute de acesta, poliţiştii au găsit şi ridicat nouă dispozitive de tip „skimming“, alte trei aparate electronice confecţionate artizanal, care erau destinate montării pe bancomate în vederea copierii datelor de pe cardurile bancare valide, cinci cartele telefonice, opt carduri bancare contrafăcute, precum şi mai multe documente şi înscrisuri.


Percheziţii şi arestări

Marţi dimineaţă, poliţiştii din cadrul BCCO Craiova şi IPJ Dolj au efectuat simultan şapte percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor grupului infracţional, în urma cărora au fost găsite alte probe: trei carduri bancare contrafăcute, 37 de CD/DVD-uri, un HDD, suma de 17.200 de lei, precum şi mai multe părţi componente ale dispozitivelor de tip „skimming“, respectiv instrumente utilizate pentru confecţionarea unor astfel de dispozitive.

Toţi cei şase membri ai grupului infracţional au fost reţinuţi de bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ieri, Tribunalului Gorj a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de aderare şi constituire a unui grup infracţional organizat, falsificare de instrumente de plată electronică, deţinere de echipamente cu scopul de a servi la falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare frauduloase, acces fără drept la un sistem informatic, respectiv crearea unui prejudiciu patrimonial prin introducerea de date informatice.

Activitate sportivă

Dumitru Predoi a activat în echipa de acum mai bine de 15 ani a Universităţii Craiova, fiind coleg în acea vreme cu Mogoşanu, Săndoi, Papură, Stângă şi Mitriţă. A făcut parte din lotul craiovean care a câştigat Cupa României în 1993.Comenteaza acum

14 Comentarii

 1. cititor said:

  GDS chiar nu inteleg aluzia.Ce Universitatea a creat infractori?Am inteles ca respectivul avea 38 de ani,deci nu mai avea de aface cu fotbalul.Hai sa respectam cum se cuvine pe Universitatea.

 2. ADITA said:

  Acest nemernic, fost…., n-a inteles nimic bun din viata.A imbratisat nemunca, nemernicia, parazitismul.

 3. nitu said:

  ca sa faci carduri false trebuie sa fi om inteligent, dar si intelgenta are partea ei de vina adica prostia. fiecare trebuie sa plateasca pentru tot ce face. acest predoi a jucat pentru craiova, a fost dar nu mai este, este un mic hot, vezi ce se intimpla la nivel national o banda de hotii.

 4. ,, PATRIOTUL,, said:

  TIPIC OCCIDENTAL , NUMAI CA PUTEAU FI MAI PROFESIONISTI FARA AMATORI . IN ROMINIA DE-I STA – CHIAR OPIINE DE-AI AVEA – SI DE NU AI GRIJA DE EA – TOT TI-O FURA CINEVA . IAR LA NOI CHIAR DE MUCESTI – PE CIT – ORI ESTI PROST ORI NU GINDESTI . SCUZE LA MARII HOTI CU PAPION .

 5. yo yo said:

  tarane esti un fraier……adita… …munceste tu ca-ti luam noi toti baniii,,,,astia frate nu au avut de ales….nu mai vb tu fara sa stiii!!!!!!!!!!!adit a ai grije ce vb!!!!

 6. Geamanu said:

  Cata nemernicie , pai ma trogloditilor v-ati trezit in plina campanie sa anihilati ” grupuri infractionale ” sanchi … copiii astia n-au nicio vina … nu s-au ales saracii cu nimic si parca vad ca o sa putrezeasca 10-15 ani pe la Pelendava , in timp ce carnatii care depasesc pe linia de tramvai cu masini de sute de mii de euro va scuipa in fata si se pisha pe amenzile voastre . Cat despre fotbalist .. ce sa zic – O iubire alb-albastra

 7. eu said:

  nota 10 cu felicitari pt. politia romana.
  ar trebui marite pedepsele pt. toate categoriile de infractori

 8. io said:

  astia sunt cateiiiiiiiiiiiiiii lu ERICO sau trezit si ei acum cu carti vai mama lor de fomisti

 9. leo said:

  de unde ******** stii u ca ashtea sunt catei lu erico milogu drq? traieste toata ziua in lumea ta imaginara . gras bube pe fata si stai toata ziua la calc.. numai vorbii u de lume k u esti un **** .

Alte stiri

17 noiembrie 2018

Craiova: Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni

In urma cu câteva minute a avut loc un accident în Craiova, o persoana fiind lovita de un autovehicul chiar pe trecerea de pietoni, conform celor declarate de un cititor GdS, aflat la fata locului. Un bărbat din Craiova în

Sumarul ediției de joi, 16 aprilie 2009

Actualitate

» Codurile l-au pus pe gânduri pe şeful Senatului
» Patronatele au o voce comună
» Poliţiştii ruşinii
» Sorin Florea, şeful Gărzii Financiare
» Pedofilul din Gorj a fost arestat
» Raportul CUC agită spiritele la UCB
» Medicină de trei stele la Craiova
» Olt: Depăşire încheiată în pom
» Olt: Arestat pentru conducere fără permis
» Olt: Prinşi în timp ce distrugeau componente ale reţelei electrice
» Gorj: Expoziţie de sculpturi în săpun
» Craiova: Conductă de apă, avariată
» AVAS şi Alenia Aeronautica au convenit să prelungească termenul de depunere a ofertei cu 30 de zile

Local

» Fost fotbalist craiovean, falsificator de carduri
» Scurte stiri
» Populaţia, în scădere continuă
» România nu vrea cortină de fier pe Prut
» Stomatologia, „în braţele“ Dorelei din Caracal
» Şansă de angajare
» Ministerul Justiţiei, dator vândut
» Patronii nu virează banii de pensii
» „Aripi de lumină“ pentru copiii cu leucemie

Dolj

» Operaţiunea M.O.V.
» Mămica e bolnavă

Gorj

» Scurte stiri
» Peste 800 de gorjeni vor intra în şomaj
» Secţia de oncologie are un sediu nou

Sport

» Fluieră la DNA
» „GP“ Craiova şi CSO Filiaşi, pe podium la Vâlcea
» CSM a dorit brigadă FIFA şi l-a primit pe Serea
» Pandurii vor puncte pentru un final fericit
» Stoica e convins că Ştiinţa va spulbera pe Urziceni
» Eşecuri pe linie pentru hocheişti
» Monoposturi regulamentare
» De la Hoya părăseşte ringul
» CET Govora a egalat pe Sfântu Gheorghe
» Baschetbalistele din Bănie, pe locul opt

Bani & Afaceri

» Burse postdoctorat
» Paştele, sărbătoarea cea mai plină de puritate şi curăţenie
» Un fost poliţist s-a dedicat lui Dumnezeu
» Profesorul Gheorghe Buzatu, la 70 de ani
» Criza stopează extinderea oraşelor
» Camera Deputaţilor a respins înfiinţarea Companiei Energetice
» Cazacu: Nu vor exista disponibilizări la Avioane Craiova
» Lecţiile de supravieţuire ale lui Isărescu

Magazin

» Horoscop
» Scurte stiri
» Viaţa produselor cosmetice
» Frumuseţea, definită de sprâncene conturate perfect

Opinii

» Dominoul corupţiei!

Top