9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrinşi cu bidoanele de benzină

Prinşi cu bidoanele de benzină

Doi angajaţi ai unui depozit de benzină din comuna mehedinţeană Şimian riscă să petreacă ani buni în închisoare, după ce în noaptea de joi spre vineri au fost prinşi în flagrant de o patrulă a jandarmilor în timp ce furau carburant de la locul de muncă. Cei doi bărbaţi reuşiseră să sustragă 200 de litri de benzină, în mai multe bidoane, pe care intenţionau să le transporte cu un autoturism acasă la unul dintre ei. Jandarmii au aflat că nu este prima dată când cei doi mehedinţeni sustrag benzină din depozitul respectiv.

„Jandarmii au surprins în flagrant, în noaptea de 19 spre 20 martie, două persoane ce sustrăgeau benzină de la locul de muncă. Deţinând informaţii despre faptul că din depozitul de carburant situat în localitatea Şimian se fură periodic cantităţi de benzină, o echipă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi s-a deplasat la faţa locului. După câteva ore de supraveghere a zonei, jandarmii au surprins două persoane în timp ce sustrăgeau benzină şi se pregăteau să încarce mai multe bidoane într-o maşină. Cei doi bărbaţi furaseră 200 de litri de benzină", a declarat purtătoarea de cuvânt a IJJ Mehedinţi, Claudia Mendea.

La apariţia echipajului de jandarmi, cei doi au fugit abandonând bidoanele lângă gardul împrejmuitor şi s-au ascuns în incinta depozitului. În scurt timp, au fost identificaţi, iar în urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre Aurelian R. şi Gheorghe C., ambii angajaţi ai depozitului respectiv. Cei doi se fac vinovaţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă pedeapsa cu închisoarea.

Cantitatea de benzină a fost restituită administratorului depozitului, iar dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat organelor competente pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII