17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn mort şi doi răniţi în Râmnicu Vâlcea

Un mort şi doi răniţi în Râmnicu Vâlcea

Un tânăr şi-a pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc ieri, în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, din cauza vitezei excesive. Adrian Pârjol, de 22 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, conducea, în jurul orei 15.30, un autoturism Opel pe strada Calea lui Traian. Tânărul era în maşină cu alţi doi prieteni, Mircea Crăciun, de 22 de ani, şi Mihai Giurcă, de 23 de ani, amândoi din Râmnic.
„Din cauza vitezei excesive, la kilometrul zero şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în derapaj spre dreapta, unde a lovit mai întâi semaforul electric de la intersecţia cu strada General Magheru. Maşina a intrat apoi într-un arbore ornamental şi în bordura de protecţie, după care s-a oprit în parcarea River Plaza Mall. În urma impactului, şoferul a murit pe loc, iar ceilalţi doi pasageri au fost răniţi, fiind duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea“, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Poliţiei Judeţene Vâlcea.
Din cauza vitezei, stâlpul din fier pe care era semaforul electric şi arborele ornamental au fost retezaţi. În momentul în care s-a produs accidentul, şoferul nu purta centura de siguranţă, iar alcoolemia acestuia va fi stabilită în urma autopsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII