11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJandarm lovit cu pumnul

Jandarm lovit cu pumnul

Un jandarm de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) din Drobeta Turnu Severin a fost lovit cu un pumn în faţă marţi noapte, în timp ce patrula pe una dintre străzile lăturalnice ale municipiului.
O patrulă de ordine publică formată din jandarmi a observat pe strada Păcii două autoturisme oprite paralel care obstrucţionau traficul rutier. Fiind somaţi să deblocheze traficul, tinerii din cele două autoturisme s-au supărat foarte tare că au fost deranjaţi.
Şoferul şi alte trei persoane, pasagere într-un autoturism, au purtat discuţii contradictorii cu cei doi jandarmi, timp în care S. Mădălin, de 26 de ani, l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre oamenii legii. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Poliţiei Rutiere, care l-a testat cu aparatul etilotest pe conducătorul auto, acesta indicând o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
„În noaptea de 10 spre 11 februarie, în timp ce se afla într-o misiune de asigurare a ordinii şi liniştii publice, un jandarm de la IJJ Mehedinţi a fost lovit cu pumnul în faţă de şoferul unui autoturism, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică. Şoferul scandalagiu s-a ales cu dosar penal, a rămas fără permisul de conducere şi va primi şi o amendă usturătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII