17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBani contra retragerii plângerii

Bani contra retragerii plângerii

După ce, luni, Simona P. a sărit de la etajul doi al unui bloc din Târgu Jiu pentru a nu fi violată, ieri la prânz tânăra a avut parte de altă surpriză: mama unuia dintre agresori a încercat să-i cumpere tăcerea, oferindu-i bani contra retragerii plângerii făcute la poliţie.

 

Ieri la prânz, mama unuia dintre tinerii care au încercat să o violeze pe Simona P. i-a oferit acesteia bani pentru a-şi retrage plângerea făcută la poliţie: „M-a vizitat la spital şi mi-a spus că îmi dă bani ca să îmi retrag plângerea. Spunea că nu vrea ca fiului ei să i se întâmple ceva. La mine nu s-a gândit, prin ce am trecut eu. Fiul ei mi-a zis să mă dezbrac, iar eu am spus că nu, nici dacă mă omoară. El a tras de mine şi mi-a strigat că şi, dacă mă omoară, el tot o să se culce cu mine. «Te bat şi te şi omor», îmi spunea. M-a lovit cu pumnul în stomac, apoi în ochi. Iar această femeie vine acum să-mi cumpere tăcerea? Dacă altă dată va fi altă fată în locul meu? Fiecare să plătească pentru faptele sale. Probabil dacă băiatul ei era nevinovat nu mai venea la mine să-mi ofere bani. Acum îmi este teamă să mai merg la şcoală. Suntem elevi la acelaşi liceu. Dacă mă prinde pe stradă şi mă bate?“, a povestit eleva.

 

Majorat pe patul spitalului

 

Colectivul Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu a fost şocat la aflarea veştii că Simona P., cunoscută drept o elevă la locul ei, a sărit de la etajul doi pentru a scăpa de un viol. Familia fetei care astăzi îşi serbează pe patul spitalului cea de-a 18-cea aniversare a venit într-un suflet de la Plopşoru pentru a avea grijă de Simona.

„Nu ne venea să credem că i s-a putut întâmpla aşa ceva. Am venit plângând până la spital. Suntem şocate de toată situaţia. Nu ne vine să credem că există asemenea oameni: unul dintre ei a bătut-o, are ochiul negru şi toată faţa umflată. A lovit-o şi în burtă, iar ea s-a operat de curând de apendicită. Medicii au spus că nu va mai avea voie să facă efort“, a spus mătuşa fetei.

 

Suspecţii s-au prezentat la poliţie

 

Luni seară, unul dintre tinerii care au încercat să o violeze pe Simona s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj. Celălalt licean, proprietarul apartamentului, era ieri aşteptat să se prezinte la sediul IPJ, împreună cu avocatul său. „Au fost audiaţi cei doi tineri, care au avut o atitudine sinceră. Ancheta demarată de poliţişti în acest caz este în desfăşurare. Nu vă pot oferi mai multe detalii“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

36 COMENTARII