14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCampanie electorală cu taberele elevilor

Campanie electorală cu taberele elevilor

Candidaţii pentru parlamentare nu pierd nici o ocazie de a-şi face campanie electorală. De această dată, a fost rândul lui Ionuţ Stroe, candidatul PNL la Camera Deputaţilor, care a profitat de conferinţa de presă organizată de Direcţia Judeţeană de Tineret Dolj pentru a vorbi despre cum a revoluţionat el domeniul în care lucrează – taberele pentru elevi.

Fostul director al Direcţiei Judeţene de Tineret (DJT) Dolj, Ionuţ Stroe, se foloseşte de instituţia pe care a condus-o pentru a-şi face campanie electorală. Candidat la Camera Deputaţilor din partea PNL, el şi-a început „neoficial“ campania electorală cu două săptămâni mai devreme şi şi-a prezentat câteva dintre realizările pe care le-a avut în ultimul an de când este director în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Tineret (ANT). „Poate vă întrebaţi ce a făcut Ionuţ Stroe la Bucureşti. Nu a stat degeaba, ci a fost director în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi s-a ocupat de taberele şcolare“, a spus el.

Fără şerveţele galbene

Stroe şi-a întrerupt brusc discursul când a văzut în faţa lui nişte şerveţele galbene. „Luaţi-le de aici, să nu creadă lumea că am început campania electorală. Eu încă nu mi-am anunţat oficial candidatura. O voi face săptămâna viitoare. Acum vom vorbi de nişte realizări şi schimbări care s-au făcut în acest an la taberele pentru elevi. ANT a pregătit 6.100 de locuri de cazare şi a organizat 15 tabere tematice, care au fost reintroduse la fel ca şi cele naţionale gratuite pentru copiii cu aptitudini, cum ar fi cele de speologie, arte, jurnalism radiofonic. Şi taberele tematice au fost interesante: de dans, ecologie, limbi străine, sport sau jurnalism“, a spus Stroe. Dar realizările nu s-au oprit aici; lista a continuat cu excursia olimpicilor în Tunisia, cu taberele sociale sau pentru tinerii cu handicap.

Nimic despre elevii doljeni

Din discurs nu au lipsit nici promisiunile pentru taberele de vară, programe de sporturi de iarnă, program special de Crăciun pentru copiii săraci, dar fără prea multe detalii, pentru că acestea nu intră în categoria „eu am făcut“. Stroe a uitat însă că aceasta era o conferinţă la nivel judeţean şi că jurnaliştii sunt interesaţi de numărul de copii doljeni care au beneficiat de aceste tabere. „Nu am situaţia exactă, dar vă spun sigur că sunt mai mulţi decât anul trecut. Domnul director al DJT Dolj vă poate da situaţia“, s-a scuzat Ionuţ Stroe. DJT nu avea centralizate toate aceste date.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII