9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMamă şi fiică, spulberate de maşină

Mamă şi fiică, spulberate de maşină

O fetiţă de 11 ani şi o femeie de 39 de ani au murit, în urma unui groaznic accident de circulaţie petrecut marţi, în localitatea vâlceană Budeşti, în jurul orei 18.30. Cea de-a treia persoană, tot o fetiţă, se zbate între viaţă şi moarte.

Cele două copile se jucau marţi cu păpuşile în faţa casei, iar mama uneia dintre ele tocmai venise de la serviciu şi s-a oprit să stea de vorbă cu ele.

În acel moment s-a produs tragedia: o maşină care circula cu viteză foarte mare le-a lovit în plin pe toate trei. Şoferul, un tânăr de 22 de ani, a motivat că a pierdut controlul volanului în mod inexplicabil.

„Răzvan O., din comuna Şeica Mare, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un Ford Fiesta, în localitatea Budeşti, nu a adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul şi a părăsit partea carosabilă, intrând pe acostamentul din partea dreaptă a drumului, unde a lovit un grup de trei persoane – o femeie şi două minore“, a precizat subinspector Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea.

În urma impactului a rezultat decesul Mariei I., de 39 de ani, şi al C.C., de 11 ani, ambele din comuna Budeşti, precum şi vătămarea corporală gravă a micuţei A.I., fiica Mariei I. Aceasta din urmă a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde i-a fost stabilit diagnosticul de fractură femur drept şi traumatism cranio-cerebral.

Ulterior, fetiţa a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ din Bucureşti. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, ambele fiind negative. Şoferul a fost testat şi antidoping, dar rezultatul a fost acelaşi. Acestuia i se va întocmi dosar penal.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII