14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCiteşte şi zâmbeşte de 1 Iunie

Citeşte şi zâmbeşte de 1 Iunie

Micuţii care mâine serbează Ziua Internaţională a Copilului vor putea pătrunde în lumea literelor alături de personajele din cărţi. Prichindeii care îşi vor însoţi părinţii la cumpărături vor putea obţine o carte personalizată. Clovnul Bobo le va scrie o scrisoare, la destinatar, fiind scris chiar numele lor, prin care îi va anunţa că vine în Craiova şi-i va invita la circ. Vor descoperi mirajul spectacolului de sub cupolă împreună cu el. Preşcolarilor isteţi Bobo le va propune şi o temă, o compunere. Şi şcolarii se pot distra alături de detectivul Codruţ dacă vor achiziţiona lucrarea „Prietenul meu, Codruţ“.

Pentru ei, acesta va scrie o scrisoare, anunţându-şi venirea în Craiova. Li se va adresa direct, pe numele lor, căci este vorba de o carte personalizată. Şi pentru că detectivul Codruţ este un profesionist, el va şti şi numele prietenilor micuţului pe care îl va însoţi la şcoală. Vor învăţa împreună cum să treacă peste diferite situaţii în care s-ar putea afla şi cui să ceară o mână de ajutor atunci când detectivul Codruţ va pleca din Craiova. Un cadou special va primi poate şi frăţiorul de numai câteva luni, care va putea avea o carte doar a lui, cu numele doctorului care l-a adus pe lume şi toate amănuntele importante din viaţa sa.

Colecţia „Citeşte şi zâmbeşte“ va fi un cadou, pe care orice copil cuminte îl poate primi. Preţul unei cărţi personalizate este de 21 de lei. Micuţii nu va trebui decât să-şi convingă părinţii de cuminţenia lor şi să-i determine să completeze formularul cu datele lor personale, pentru ca Bobo şi detectivul Codruţ să le poate deveni prieteni, iar cărţile personalizate să-şi găsească loc în biblioteca de acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS