11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFelicia Fierăscu s-a întors după gratii

Felicia Fierăscu s-a întors după gratii

Femeia de 27 de ani din localitatea gorjeană Rovinari s-a întors în Penitenciarul Târgu Jiu, pentru a-şi ispăşi restul de pedeapsă. Felicia Fierăscu a lăsat acasă doi copii, unul dintre ei având doar un an.

 

 

Femeia din Rovinari care a fost eliberată pentru trei luni din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Târgu Jiu, pentru a putea sta cu copilul său, s-a întors ieri- dimineaţă după gratii. Mamă a doi copii, Felicia Fierăscu îşi va petrece următoarele şapte luni în închisoare, pentru a-şi executa restul din pedeapsa de un an şi jumătate pentru furt de energie electrică. Felicia are 27 de ani şi a obţinut, la sfârşitul anului trecut, o suspendare a executării pedepsei întrucât are acasă un copil de un an, pe care trebuie să îl crească. Femeia a cerut preşedintelui Traian Băsescu graţierea, dar nu a primit nici un răspuns. Eugen Simescu, directorul Penitenciarului Târgu Jiu, a spus că Felicia Fierăscu nu va putea fi graţiată pentru că este recidivistă.

 

„Voi trăi gândindu-mă la copil“

 

Ieri-dimineaţă, femeia a sosit la penitenciar împreună cu mama sa. „În următoarele luni în care voi fi după gratii, îmi voi imagina că sunt într-o vacanţă nedorită. Singurul meu regret este că, în tot acest timp, nu voi fi alături de băieţelul meu de un an şi nu voi putea să-l îngrijesc. De el vor avea grijă mama mea şi bărbatul care mă iubeşte. Nu îmi voi pierde speranţa şi voi lupta pentru dreptate. Copilul o să mă aştepte acasă, voi trăi în această perioadă gândindu-mă la el“, a spus Felicia Fierăscu. Mama acesteia a declarat că, după ce Felicia îşi va ispăşi pedeapsa, îl va da în judecată pe fostul soţ al femeii: „El este vinovat de toate cele care i se întâmplă fetei mele. Din cauza lui stă ea acum în închisoare. Dar îl vom da în judecată, să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut“, a afirmat, cu lacrimi în ochi, Marinela Fierăscu.

 

Nu a achitat la timp pensia alimentară

Felicia Fierăscu a primit o condamnare de un an şi jumătate pentru furt de energie electrică, faptă pentru care şi-a asumat responsabilitatea în încercarea de a-şi proteja fostul soţ. Bărbatul a divorţat şi i-a cerut pensie alimentară pentru fiica pe care a luat-o în creştere. Felicia Fierăscu nu avut bani pentru a achita pensia alimentară şi, astfel, a fost dată în judecată şi condamnată, fiindu-i reactivată pedeapsa primită iniţial cu suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII