9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDin nou pe traseul prostituatelor

Din nou pe traseul prostituatelor

Vâlcea. În judeţul Vâlcea apar din ce în ce mai multe prostituate minore. Cu ocazia ultimelor acţiuni organizate de oamenii legii, au fost depistate mai multe tinere care practicau prostituţia pe Valea Oltului.

Jandarmii împreună cu poliţiştii vâlceni au efectuat sâmbătă seară o razie pentru a depista femeile care practică prostituţia. Zona vizată de oamenii legii a fost DN 7, şi anume parcările de pe Valea Oltului.

„După efectuarea raziei, au fost depistate nouă prostituate. Conform legii, acestea au fost amendate cu 4.000 de lei, pentru atragerea de persoane de sex masculin în vederea practicării de relaţii sexuale, pentru a obţine foloase materiale. Multe dintre cele depistate sunt cliente mai vechi ale jandarmeriei. Nu au opus rezistenţă“, a declarat colonelul Ion Idu, şeful IJJ Vâlcea. Dintre cele nouă prostituate depistate de jandarmi, două dintre ele, D.I.C., din judeţul Vâlcea, şi G.F.S., din judeţul Dolj, erau minore.

Şeful IJJ Vâlcea a declarat că, pe lângă razia pentru depistarea prostituatelor, jandarmii au dat şi o amendă pentru comerţ stradal ilicit. Ştefan G., de 44 de ani, în municipiul Oradea, judeţul Bihor, a fost depistat în zona Pieţei din cartierul Ostroveni, în timp ce comercializa produse fără a poseda autorizaţia de vânzare prevăzută de Legea nr. 12/1990, republicată. Produsele în valoare totală de 2281,22 lei au fost confiscate de jandarmi şi depuse la camera de corpuri delicte a unităţii. De asemenea, jandarmii au mai amendat şi patru persoane pentru consum de băuturi alcoolice în locuri neamenajate. Cristina Maria N., de 19 ani, din judeţul Mehedinţi, Alina Lavinia C., de 20 de ani, din judeţul Olt, C.P., de 16 ani, şi Ion S., de 34 de ani, ambii din judeţul Vâlcea, au primit patru sancţiuni în valoare totală de 300 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU