14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Pisica-vedetă

Pe lângă actorii care joacă în comedia romantică „Războiul sexelor“, un rol aparte îl va avea o pisică, dar nu orice pisică, ci chiar felina protagonistei, Diana Dumitrescu. Bijou, aşa cum este numită, va fi pisica Emei (Diana Dumitrescu), care o va folosi drept aliat în „războiul“ cu Alex (Alexandru Papadopol). Debutul pe micile ecrane va avea loc în toamnă, o dată cu premiera producţiei pe care MediaPro Pictures o pregăteşte pentru Acasă.

Felina, o persană care în noiembrie va împlini un an, a început deja filmările şi s-a adaptat imediat la atmosfera de pe platouri. „Toţi colegii râd de Bijou că are faţa turtită, dar nu este adevărat, mie mi se pare că este foarte drăguţă. Special pentru filmări i-am cumpărat un ham precum cel pentru câini, să poată fi mai uşor de manevrat“, a povestit stăpâna micii feline.

Diana a învăţat-o pe pisică „să se joace de-a v-aţi ascunselea şi să dea pup“, iar pregătirile pentru filmări au constat şi într-o şedinţă la coafor, ca orice vedetă care se respectă. În prezent, cabina Dianei s-a transformat în camera lui Bijou, iar pe uşă este pus un afiş: „Închideţi uşa, avem pisică!“, pentru ca nu cumva într-un moment de neatenţie aceasta să plece singură la plimbare. În prima zi, pisica a filmat o singură scenă şi s-a bucurat de tot suportul Dianei, care a mângâiat-o în permanenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS