20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident la Coloneşti

Accident la Coloneşti

Mătuşa primarului din Potcoava – Olt şi-a pierdut viaţa, iar fiica acesteia a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident de circulaţie petrecut în comuna Coloneşti.

Tragedia s-a produs sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.30. Rudele primarului Forin Mateiana din Potcoava – Olt se aflau într-o Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare OT-02-TRR, condus de Conduranu Florică, de 41 de ani, din Potcoava. Pe locul din dreapta al maşinii se afla soţia şoferului, Rodica Giuroiu, de 37 de ani, iar pe bancheta din spate a autoturismului era soacra şoferului, Constanţa Mateiana, de 64 de ani. Cei trei se întorceau de la Braşov. Potrivit poliţiştilor, în comuna Coloneşti, din cauza neatenţiei în conducere, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.
În urma accidentului, Constanţa Mateiana a murit pe loc. Fiica acesteia a suferit răni grave, fiind transportată cu ambulanţa mai întâi la Spitalul Judeţean Slatina. Potrivit medicilor, victima a ajuns la spital cu şoc traumatic, politraumatism prin accident rutier cu fracturi multiple. Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova. Conducătorul auto a scăpat cu un traumatism la piciorul drept.
„Veneau de la Braşov. Au fost în vizită la părinţii lui Florică. Au stat acolo o zi, iar sâmbătă au plecat spre casă. La întoarcere, în Coloneşti, s-a petrecut necazul. Bine că nu au avut copiii cu ei“, a spus Florin Mateiana, primarul din Potcoava.
În urma accidentului, Conduranu Florică a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Pentru fapta comisă el s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS