19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMachiaj perfect până seara

Machiaj perfect până seara

De cele mai multe ori, la jumătatea zilei, machiajul dumneavoastră cedează şi ar avea nevoie, ca şi dumneavoastră, de o reîmprospătare. Dacă v-aţi uitat trusa de farduri acasă, aspectul dumneavoastră va rămâne şters, iar starea de spirit, oarecum lezată. Pentru a evita această stare, site-ul www.eva.ro vă învaţă cum să vă bucuraţi de un machiaj durabil şi de un aspect mulţumitor pe parcursul întregii zile.

În primul rând, trebuie să ştiţi că nici un machiaj nu va dura (şi nu va arăta nici frumos) dacă tenul nu este exfoliat cu regularitate (respectiv de două ori pe săptămână).

Dacă aveţi tenul mixt sau gras, folosiţi o bază de machiaj cu proprietăţi de absorbire şi control al sebumului. Baza de machiaj trebuie să fie una subţire, pentru a nu încărca porii. Un fond de ten lichid, aplicat numai acolo unde este necesar (de obicei, în „zona T“: frunte, nas, bărbie) ar fi suficient. După aceea, folosiţi „credinciosul“ baton corector, tot în strat subţire (în felul acesta, va avea o durabilitate mai mare).

Un „praf“ de pudră va face minuni în ceea ce priveşte fixarea machiajului şi menţinerea sub control a secreţiei seboreice. Alegeţi un produs translucid, poate cu o nuanţă de galben deschis, care să confere tenului un plus de strălucire naturală.

Pentru machiajul ochilor, aplicaţi şi aici o bază fină (fondul de ten cremos e cel mai recomandat), şi apoi fardul propriu-zis. Opţional, puteţi folosi pudră pulbere, care fixează mai bine. Tuşul de ochi nu are anduranţă prea mare, deci, în zilele caniculare, este recomandat să-l evitaţi. Rimelul rezistent la apă este indicat, însă.

Pentru obraji, tot fardul cremă este indicat. Alegeţi o nuanţă neutră (piersica, de exemplu) şi nu exageraţi în ceea ce priveşte cantitatea. Din cauza căldurii, este posibil ca uneori să vă înroşiţi uşor.

În ceea ce priveşte buzele, gloss-ul colorat ar trebui să fie literă de lege pentru dumneavoastră, asemenea şi creionul de contur. Un pont: procuraţi-vă serveţele speciale pentru prevenirea depunerii de sebum. După finalizarea machiajului, treceţi un astfel de şerveţel pe faţă. Nu va afecta absolut deloc machiajul, în schimb, tenul va căpăta un aspect mat, care va dura întreaga zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS