19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMitingul lui Băsescu, presărat cu liberali

Mitingul lui Băsescu, presărat cu liberali

Mitingul lui Băsescu, programat sâmbătă în Piaţa Prefecturii din Craiova, ar putea fi sprijinit şi de liberali. Liderul PLD Dolj, Horaţiu Buzatu, a declarat ieri că rândurile susţinătorilor care vor veni în Piaţă să-l asculte pe preşedintele suspendat Traian Băsescu, începând cu ora 12.00, vor fi îngroşate şi de liberali. „Vom avea o prezenţă activă şi vizibilă la miting. Inclusiv preşedinţi de organizaţii PNL din Dolj m-au sunat şi mi-au comunicat că vor trimite oameni la acest miting, pentru că îl susţin pe preşedintele Băsescu“, a declarat deputatul Buzatu.
Declaraţiile sale au fost etichetate de liberali drept „enormităţi“, preşedintele PNL Dolj, Mario Oprea, precizând că o socoteală clară a preşedinţilor de organizaţii din judeţ va fi făcută cu o oră înainte de mitingul Băsescu, când liberalii au programată întâlnirea Delegaţiei Permanente Judeţene.
„Afirmaţia este din seria de enormităţi a lui Buzatu. Oricum, sâmbătă, la ora 11.00, la Clubul Electro avem întâlnirea Delegaţiei Permanente Judeţene şi toţi preşedinţii de organizaţii vor fi acolo“, a spus Oprea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII