11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGhidul aventurierului de o noapte

Ghidul aventurierului de o noapte

Pentru bărbaţi nu există puţin şi bun, mai ales când vine vorba de sex. Ei au nevoie de sex mult, bun şi, dacă se poate, cu cât mai multe femei. O relaţie stabilă are multe avantaje, dar, dacă se întâmplă să fiţi singur, de ce să nu profitaţi de libertate şi să nu marcaţi la cât mai multe porţi? Nu vă faceţi griji, o reputaţie de tip cu o viaţă sexuală bogată nu va îndepărta femeile, ceea ce le sperie pe ele este instabilitatea sentimentală, dar asta e cu totul altceva.

Cum să faceţi să ajungeţi în patul cât mai multor femei? Nu e chiar floare la ureche, dar nici atât de greu pe cât se spune. Site-ul www.mencity.ro vă învaţă cum să faceţi să aveţi parte de mai mult sex.

Începeţi cu exteriorul. Aveţi grijă de corpul dumneavoastră, îmbrăcaţi-vă cu haine care vă stau bine, fiţi îngrijit. Sunt şi tipi mai puţin înzestraţi cu succes la femei, dar acestea sunt cazuri rare.
Alegeţi-vă corect locurile de agăţat. Nu abordaţi femei pe stradă, la locul de muncă, în supermarketuri sau în cafenele. Aşa puteţi, cel mult, să cunoaşteţi o femeie cu care să începeţi o relaţie. Dacă vreţi doar sex, ochiţi locurile unde ies fetele la agăţat, cum ar fi barurile de noapte şi discotecile.
Agăţaţi în haită. Dacă sunteţi cu un grup de amici, prezentaţi mai multă încredere şi sunteţi  mai sigur pe dumneavoastră. Dacă ieşiţi singur la agăţat, vă reduceţi sensibil şansele de a face sex în acea seară, pentru că fetele vă pot percepe ca fiind periculos.
Învăţaţi să abordaţi femeile. Lăsaţi textele răsuflate, ocheadele libidinoase şi gesturile teatrale. Dacă vedeţi într-un bar o tipă care vă place, duceţi-vă simplu la masa ei, priviţi-o direct în ochi şi invitaţi-o la dans sau la masa dumneavoastră şi a prietenilor dumneavoastră.
Fiţi sigur pe dumneavoastră, dar politicos. Bâlbâielile şi timiditatea nu duc nicăieri atunci când vreţi să aveţi o aventură. Nu arătaţi unei tipe că sunteţi intimidat de frumuseţea ei, chiar dacă simţiţi că vi se taie răsuflarea când vă uitaţi la ea. Fiţi cool şi fără complexe, însă nu uitaţi de respect.
Dacă o tipă spune „nu“, nu insistaţi şi reorientaţi-vă, că noaptea e scurtă. Dacă vă ţineţi de capul unei femei care vă respinge, puteţi atrage şi dezaprobarea celorlalte sau puteţi fi chiar dat afară din local de bodyguarzi.
Citiţi corect semnalele femeilor. Dacă dansaţi cu o femeie şi ea stă ţeapănă ca un băţ sau roşeşte ca o fecioară, luaţi-vă gândul de la sex! O femeie dispusă la „one-night-stand“ va fi receptivă la contactul fizic, va ajunge rapid la o discuţie despre sex, vă va zâmbi seducător şi nu se va simţi jignită dacă îi faceţi un compliment vizavi de fizicul ei.
Nu vă lăsaţi înşelat de aparenţe. Puteţi vedea o tipă care e îmbrăcată foarte sexy şi dansează cu toţi tipii care o invită, dar asta nu înseamnă neapărat că e dispusă să meargă mai departe. Unor fete le place pur şi simplu să stârnească bărbaţii fără să le dea nimic mai mult. E adevărat, nimic nu e mai rău decât să vă excite o femeie şi apoi să vă lase cu ochii-n soare! Invitaţi şi dumneavoastră la dans mai multe fete care vă atrag şi apoi alegeţi-o pe cea cu care simţiţi că aveţi cele mai multe şanse să ajungeţi în pat.
Dacă agăţaţi o tipă, nu intraţi în discuţii profunde. Daţi-i clar de înţeles că vreţi doar să vă distraţi, ca să vă scutiţi din start de complicaţii.
Folosiţi-vă de efectul alcoolului, dar nu exageraţi. Nu este corect să duceţi în pat o femeie care e beată de nu mai ştie ce-i cu ea. Plus că se pot întâmpla şi chestii penibile, cum ar fi să i se facă rău sau să vă acuze a doua zi că aţi profitat de ea. O tipă uşor „pilită“ e varianta ideală.
Consolidaţi-vă reputaţia de amant bun. Culcaţi-vă cu o tipă reputată ca bârfitoare şi aveţi grijă s-o aduceţi pe culmile extazului. A doua zi va povesti tuturor prietenelor ei şi veţi obţine un capital de imagine de pe urma căruia veţi putea profita la greu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII