9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPregatit pentru o relatie stabila

Pregatit pentru o relatie stabila

De o vreme-ncoace, nu prea va mai distrati la petreceri… Toti prietenii dumneavoastra sunt cuplati, ati inceput sa va simtiti ca un outsider la petrecerile lor, v-ati saturat sa vi se tot faca lipeli nereusite, v-ati plictisit de aventurile care au inceput sa semene una cu cealalta? Potrivit site-ului www.mencity.ro, toate aceste lucruri demonstreaza ca v-a venit vremea sa va asezati la casa dumneavoastra!


Simplul fapt ca va simtiti un pic singur nu e suficient ca sa intrati intr-o relatie cu cineva cu care vi se pare dumneavoastra ca „ar merge“. S-ar putea ca peste o luna, sau doua, sa va treaca faza depresiva si sa aveti chef din nou de distractie fara obligatii, dar sa va treziti ca aveti deja obligatii.


Nici faptul ca prietenii dumneavoastra s-au cuplat deja nu e un motiv. Uitati-va un pic la ei: vi se pare ca fiecare e fericit? Si chiar daca ar fi, faptul ca ei si-au gasit persoane potrivite nu inseamna ca acesta e musai si cazul dumneavoastra.


O relatie stabila inseamna, oricât de descurajant suna, pierderea unei parti din libertatea dumneavoastra. Nu o sa mai puteti veni noaptea la orice ora beat mort, nu mai puteti pleca de capul dumneavoastra intr-un week-end, undeva, fara sa dati explicatii, n-o sa mai puteti trage chefuri la dumneavoastra acasa fara discutii inainte… si chiar in cazul in care nu stati cu ea, nu mai puteti disparea câteva zile când aveti dumneavoastra chef, nici inchide mobilul toata ziua si toata noaptea pentru ca asa vi s-a pus dumneavoastra pata. De ce? Pentru ca nici dumneavoastra nu v-ar placea ca ea sa faca acest lucru! Oricum, când renuntati la aceasta libertate deplina, o faceti din toata inima, vine de la sine, nu o simtiti ca pe o mutilare. Cu conditia sa tineti la femeia cu care sunteti.


De aceea, inainte sa propuneti unei femei pasul cel mare, intrebati-va câteva lucruri:


• Oare pur si simplu sunt plictisit si deprimat, sau chiar a venit momentul sa-mi impart viata cu cineva?


• Oare o iubesc sau doar m-am obisnuit cu ea lânga mine?


• Dupa ce trece pasiunea fizica, ne mai ramâne ceva de discutat?


• Oare nu fac asta din cauza ca ma simt presat de ce spun si ce fac ceilalti?


• Ce-mi place cel mai mult la ea?


• Ce ma enerveaza cel mai tare la ea?


• Pot sa trec peste defectele ei pe termen lung?


• Sunt capabil sa fiu fidel si sa comunic?


• Oare mi se cer prea multe compromisuri de la inceput?


• Oare n-ar fi bine sa nu mai gândesc ca o femeie si sa ma duc sa beau o bere?


Adevarul e ca prea multa introspectie e obositoare, nu-i asa? Insa, pentru binele dumneavoastra, nu va aruncati intr-o relatie stabila fara sa cântariti bine lucrurile inainte, altfel veti afla pe pielea dumneavoastra ce inseamna „Intra cine vrea, iese cine poate!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS