17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConducerea RAADPFL, schimbata

Conducerea RAADPFL, schimbata

O data cu pensionarea directorului general al Regiei Domeniului Public din Craiova, toata conducerea intra in curatenie de primavara. Pentru inceput, primaria il va unge sef interimar pe Ion Petre, un fost angajat al unitatii.


Directorimea de la Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova se primeneste chiar din luna februarie, o data cu pensionarea directorului general Ilie Badescu. Potrivit unui consilier personal al primarului Craiovei, Ilie Badescu, al carui termen de pensionare se implineste in martie 2007, isi va anunta plecarea chiar pe 31 ianuarie, in sedinta Consiliului Local Municipal Craiova. Teodor Radu, consilierul primarului Solomon, sustine ca nu numai Badescu, dar toata conducerea RAADPFL ar trebui schimbata, lucru care s-ar putea intâmpla chiar in februarie. „In prima faza, va fi numit director general interimar fostul sef al Sectiei zone verzi a RAADPFL, Ion Petre, care acum lucreaza la APIA“, a spus Teodor Radu. Insarcinat de primarul Antonie Solomon sa umple vidul de putere de la RAADPFL, Radu a declarat ca Ion Petre i-a atras atentia prin faptul ca a plecat de la RAADPFL in 2006. Radu mai spune ca, daca trebuie sa caute un om, prima oara ii contacteaza pe aceia care au parasit institutia, fiindca, de regula, acestia nu au fost inghititi de sefi pentru ca nu inchid ochii la diverse matrapazlâcuri. „Din informatiile pe care le am, cred ca Ion Petre a plecat in 2006 pentru ca a fost presat“, a declarat Teodor Radu. Ilie Badescu, inca director general la RAADPFL, a spus ca Petre l-ar fi suparat pe viceprimarul Gheorghe Nedelescu, nefiind capabil sa-i aduca niste napi, pe care Nedelescu ii ceruse pentru seful sau de partid, C.V. Tudor. „Este o aberatie!“, a afirmat viceprimarul Gheorghe Nedelescu.


Petre, doctor in agronomie


Fost inspector la Primaria Craiova, sectorul zone verzi, si fost sef al unui departament cu acelasi nume de la RAADPFL, intre 1997 si 2006, Ion Petre este doctor in agronomie. In paralel cu serviciul in diverse functii la Statiunea de cercetare de la Dabuleni si Primaria Craiova, Petre a predat agrotehnica si pedologie la Liceul agricol din Dabuleni si la Universitatea ecologica din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS