19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatinoar in sase zile

Patinoar in sase zile

Craiovenii au un motiv in plus sa-si cumpere patine: ieri au fost aduse componentele patinoarului artificial care va ocupa timp de patru luni Piata Prefecturii. Proaspatul covor de granit din centrul Baniei va fi ocupat pe o suprafata de 700 de metri patrati de un patinoar. Echipamentele au ajuns ieri la Craiova si urmeaza sa fie asamblate in cel mult o saptamâna, dupa cum a declarat primarul Craiovei, Antonie Solomon. Patinoarul va fi amplasat in inima Baniei gratie unui contract de inchiriere a terenului, firma Suisse Trail SRL Brasov, câstigatoarea licitatiei pentru inchiriere, oferind 7,5 lei pe luna pentru fiecare metru patrat atribuit de Primaria Craiova.


Potrivit primarului Solomon, societatea brasoveana, care a mai amenajat astfel de obiective in Brasov si in Bucuresti, dar si in alte mari orase din tara, se obliga sa nu modifice structura pavajului existent si sa-si asigure toate utilitatile pentru punerea in functiune.


„Pe noi nu ne costa nimic sa avem un patinoar in centrul orasului. Firma se ocupa de tot, sa-si traga curent si ce-i mai trebuie. Noi doar incasam 1.400 de euro pe luna si le oferim craiovenilor inca un loc de recreere“, a spus Solomon. Contractul de inchiriere este valabil intre 15 noiembrie si 15 martie, insa intârzierea a fost cauzata de faptul ca lucrarile de modernizare a centrului Craiovei nu au fost realizate conform graficului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS