17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu la River Plaza Mall

Incendiu la River Plaza Mall

Un incendiu izbucnit ieri dupa-amiaza la centrul comercial River Plaza Mall din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea a paralizat pentru mai bine de o ora traficul pe principala cale rutiera care strabate orasul, de la nord la sud, provocând totodata panica in rândul trecatorilor.


Potrivit primelor informatii oferite de conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vâlcea, valoarea pagubelor nu este foarte mare, având in vedere ca a fost distrusa doar invelitoarea exterioara a cladirii cu care era protejat imobilul, iar magazinul Adevim din imediata apropiere, cuprins si el de flacari, era propus pentru demolare.


Primele indicii arata o neglijenta a muncitorilor care sudau structura metalica a cladirii. „Facem cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor care au dus la izbucnirea incendiului. Cauza probabila este o scânteie de la sudura, pentru ca in zona se lucra intens pentru definitivarea proiectului. Nu putem sa ne pronuntam cu privire la valoarea pagubelor“, a spus colonelul Adrian Mesescu, seful ISU Vâlcea. In privinta amplasarii imobilului, seful ISU a adaugat ca a fost foarte dificil sa se intervina pentru stingerea focului din cauza traficului foarte aglomerat si a locului strâmt in care este situata cladirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS