11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGdS, premiu de excelenta la Gala Filantropiei

GdS, premiu de excelenta la Gala Filantropiei

Gazeta de Sud a primit vineri seara Premiul de Excelenta la Gala Filantropiei, unul dintre cele mai importante evenimente ale campaniei de sprijinire a sinistratilor din sudul judetului Dolj.


22 de organizatii neguvernamentale alaturi de institutiile publice din Craiova, presa locala, organizatii neguvernamentale din alte judete, precum si diferite corporatii au initiat campania nationala de sprijinire a sinistratilor din Dolj „Pentru ei“, cu sloganul „Pune-te in locul lor! Nu le intoarce spatele!“. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru construirea unui dispensar in satul stramutat Rast si constituirea unui fond de burse pentru elevii sinistrati aflati in anii terminali.


In cadrul evenimentului, desfasurat la Muzeul de Arta din Craiova, a fost desemnat voluntarul anului 2005, s-au licitat scaunele unor personalitati ale vietii publice si au fost premiate cele mai de impact actiuni filantropice realizate de ONG-uri, corporatii, cele mai importante contributii ale unor companii media sau persoane fizice din Craiova. La sectiunea institutii de presa, Gazeta de Sud a obtinut Premiul de Excelenta pentru derularea celui mai important program de strângere de fonduri in situatii de criza, raspunzând astfel nevoii de reconstructie sau asistenta a zonelor afectate de inundatii, pentru campania „Caravana Sperantei“, organizata prin intermediul Fundatiei „Gazeta de Sud“. Aceasta recunoastere oficiala a misiunii celui mai important ziar regional din România, de a participa la cladirea viitorului comunitatii prin diferite programe de implicare sociala, vine dupa ce, tot in acest an, la Gala Clubului Român de Presa, cotidianul Gazeta de Sud a primit Premiul „Dumitru Tinu“ pentru design si continut. Sprijinul Fundatiei „Gazeta de Sud“ pentru zonele din Dolj grav afectate de inundatii nu se va opri insa aici.


Pe 1 iunie, „Caravana Sperantei“ se va intoarce in mijlocul familiilor sinistrate, pentru a aduce o raza de bucurie si speranta copiilor. GdS

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU