10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBritney Spears si-a gonit sotul

Britney Spears si-a gonit sotul

Cântareata americana Britney Spears l-a dat afara din casa pe sotul ei, dansatorul Kevin Federline, iar acum se gândeste sa inceapa procedurile de divort, informeaza site-ul Infoshowbiz.


Potrivit tabloidului The Sun, cântareata, de 24 de ani, insarcinata cu al doilea copil, a decis sa-l goneasca pe sotul sau de acasa, de pe proprietatea sa din Malibu-California, pentru ca s-a saturat de iesirile nocturne ale acestuia.


Federline, de 28 de ani, a fost nevoit sa petreaca ultimele trei nopti in apartamentul unor prieteni din cartierul Sherman Oaks.


Printesa muzicii pop a refuzat sa faca vreun comentariu cu privire la un eventual divort, insa, recent, a publicat pe site-ul sau internet un poem in care il critica dur pe sotul sau si a declarat ca nu isi va lasa copiii sa fie educati de tatal lor.


Intre timp, cântareata Britney Spears intentioneaza sa-si lanseze propria colectie de haine concomitent cu propriul parfum.


„Ma gândesc foarte serios sa-mi lansez propria linie de haine, chiar daca parfurmurile imi ocupa o mare parte din timp. Acest lucru s-ar putea intâmpla foarte curând“, a declarat cântareata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS