9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMario Oprea si-a inaugurat un nou cabinet senatorial

Mario Oprea si-a inaugurat un nou cabinet senatorial

La sfârsitul saptamânii trecute, senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea si-a inaugurat cabinetul senatorial din comuna doljeana Amarastii de Jos. La taierea panglicii au venit sa asiste si colegii de partid ai senatorului, subprefectul Ion Groza si Cristina Calangiu, presedinta organizatiei de femei, care s-au declarat incântati de faptul ca formatiunea liberala isi va deschide singurul cabinet parlamentar din judetul Dolj intr-o comuna. Desi alegerea comunei Amarastii de Jos ar fi putut parea surprinzatoare, senatorul liberal a tinut sa precizeze ca locatia nu a fost aleasa deloc intâmplator. „Am gasit aici cele mai mari probleme din judet. Acesti oameni au practic pamântul in alt judet si aceasta este o problema pe care vom incerca sa o rezolvam. Un cabinet parlamentar este o institutie oficiala, iar raspunsurile pe care le vor primi oamenii aici vor fi competente“, a declarat Mario Oprea. Acesta a recunoscut faptul ca un motiv in plus pentru care a fost aleasa comuna Amarastii de Jos este acela ca rude indepartate de-ale sale au fost primari ai localitatii din partea aceluiasi partid pe care acum il reprezinta senatorul.


Nici nu fusese taiata bine panglica de inaugurare a cabinetului, ca senatorul Oprea a si acordat prima audienta unui taran nemultumit de faptul ca nu reuseste sa intre in posesia pamântului acordat prin titlu de proprietate de catre primar.


Toti cei prezenti la eveniment, inclusiv colegii de partid ai senatorului Oprea, au fost de parere ca oamenii din comuna vor primi un ajutor binevenit, mai ales in ceea ce priveste acordarea consultantei juridice.


Cristina Calangiu, presedinta organizatiei de femei a PNL, a declarat ca senatorul Oprea nu se va opri aici si planuieste sa deschida in curând un nou cabinet senatorial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII