17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSotul postaritei disparute cere ajutorul presedintelui Traian Basescu

Sotul postaritei disparute cere ajutorul presedintelui Traian Basescu

Marius Daniel Petrisor, de 29 de ani, a venit din Spania, unde era plecat la munca, pentru a-si cauta sotia. Cazul postaritei Ioana Petrisor a facut vilva in tot orasul. Aceasta este de negasit de mai bine de doua saptamini si o data cu ea au disparut si 209 milioane de lei, pe care Ioana trebuia sa ii dea pensionarilor dintr-un cartier intreg. Pina acum, politia nu a dat de urma ei, iar sotul merge in fiecare zi la bisericile din Tirgu Jiu, aprinde luminari si se roaga la Dumnezeu sa isi gaseasca sotia.


Ioana Petrisor, de 31 de ani, a disparut pe 16 iunie, chiar in ziua in care sotul ei implinea 29 de ani. „Pe 14 iunie a fost ziua ei si i-am trimis un mesaj. Pe 16 iunie, m-a sunat dimineata sa-mi ureze «la multi ani», iar dimineata urmatoare am aflat ca a disparut cu banii. M-a sunat un verisor care lucreaza cu mine in Spania sa imi spuna, dar nu l-am crezut. Am sunat in tara si am aflat ce s-a intimplat. Imediat am sunat-o pe telefonul mobil, dar nu mi-a raspuns. I-am trimis un mesaj cu urmatorul continut: «Vio, spune-le ca le mai dau eu bani, numai sa iti dea drumul». Mi-am facut bagajul si am plecat in tara“, a povestit cu durere in suflet sotul Ioanei. Acesta spune ca in ziua in care a disparut sotia sa a trecut printr-o intimplare stranie, care a fost ca o prevestire: „Pe mina mea s-a asezat un fluture cu aripa rupta. Nu vroia sa plece. Toata ziua nu am mai fost bun de nimic. Cind am ajuns in tara, am vorbit cu o cunostinta a sotiei, careia i-a spus ca in noaptea dinaintea disparitiei a avut un cosmar“.


Politia o cauta pe postarita, dar fara nici un rezultat pina acum. „Se fac verificari. Cercetam toate pistele pe care le avem“, a declarat comisarul Viorel Caragea, comandantul adjunct al Politiei Tirgu Jiu.


„Sufletul meu imi spune ca traieste si ca o voi gasi“


Marius Daniel Petrisor isi iubeste enorm sotia si spera ca o va gasi in viata. El merge in fiecare zi la biserica, unde se roaga si aprinde luminari. „Sufletul meu imi spune ca traieste si ca o voi gasi. In fiecare zi merg la bisericile din oras, unde ma rog si aprind luminari. Nu merg la ghicitoare, pentru ca nu am incredere. Mai mare incredere am in Dumnezeu. Am fost cintaret la biserica si pe mine Dumnezeu m-a ajutat in momentele grele. Cred ca a fost urmarita si rapita. In ultimul timp, am primit mai multe telefoane din tara, dar nu vorbea nimeni la celalalt capat al firului“.


Familia Petrisor are o situatie materiala buna. Toti banii cistigati de Marius in Spania au fost folositi pentru dotarea celor doua locuinte din Tirgu Jiu si a casei de la tara. Marius spune ca sotia lui nu ducea lipsa de nimic si nu crede ca a fugit cu banii: „Aveam de toate. Alergi sa te imbogatesti, dar degeaba daca nu ai persoana iubita linga tine. Nu avea rost sa plece cu banii, pentru ca avea destui bani. Cu citeva zile inainte sa dispara, mama ei i-a dat opt milioane de lei, bani pe care politia i-a gasit in casa. Eu ii trimiteam regulat bani“.


Marius Petrisor face apel la presedintele Basescu


Sotii Petrisor au o fetita de sase ani, care stie ca mama ei este internata in spital. „O iubea nespus de mult. Avea mare grija de ea. E o femeie buna, care ajuta pe toata lumea. Nu refuza pe nimeni“. Ioana lucreaza de zece ani la posta si niciodata nu a avut probleme.


Marius a plecat in Spania in luna aprilie a anului trecut. El munceste ca zidar si cistiga in jur de 1.400 de euro pe luna. Acesta a venit acasa in decembrie, sa-si petreaca sarbatorile de iarna cu familia. „Am plecat din nou in Spania in luna februarie, ca sa ii cumpar ei o masina“. Sotul Ioanei este disperat si spune ca, indiferent care este motivul disparitiei sotiei lui, vrea sa afle adevarul. „Am iubit-o si o iubesc enorm. Vreau sa o ajut si vreau sa stiu ce s-a intimplat“. Marius Petrisor face un apel la presedintele Traian Basescu, pe care il roaga sa grabeasca ancheta politiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS