9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBoxer batut cu bestialitate

Boxer batut cu bestialitate

Singurul pugilist al Clubului Sportiv Pandurii Tirgu Jiu, participant la Campionatul National de Box seniori, desfasurat la sfirsitul acestei saptamini, a fost batut in plina strada. Leonard Ioncila a fost agresat de un grup de romi, in noaptea de marti spre miercuri, in zona Garii Tirgu Jiu.

Boxerul isi astepta sotia si a fost atacat de patru indivizi, care l-au batut cu bitele de base-ball. Leonard Ioncila a declarat ca nu-i cunoaste pe agresori.

Desi are leziuni pe corp, pugilistul nu a depus plingere la politie. El este internat in Spitalul „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu si nu va putea participa la Campionatul National de Box.

Pugilistul isi va face singur dreptate

Purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, Iancu Bura, a precizat ca victima nu a depus nici o plingere, nici la Politia Transporturi Feroviare si nici direct la institutie. „Daca victima nu depune plingere, noi nu ne putem autosesiza. Trebuie sa vina la politie cu certificatul medico-legal“, a declarat reprezentantul politiei. Pugilistul a comunicat ca nici nu va cere ajutorul politiei, preferind sa rezolve problema singur. „Leonard Ioncila era singurul nostru participant la acest campionat de box-seniori si speram intr-o medalie.

Clubul i-a oferit un cantonament, iar el a ales sa plece noaptea prin baruri, in loc sa se odihneasca“, a declarat directorul Clubului Sportiv Pandurii Tirgu Jiu, Mihai Prunariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS