19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRasistul Dragu sare la gitul lui Njock

Rasistul Dragu sare la gitul lui Njock

Golgheterul Universitatii Craiova, Jeremie Njock, a fost atacat de viceprimarul PRM Mihai Dragu in sedinta de ieri a consiliului local. Dragu, care raspunde, printre altele, de curatenia orasului, a fost deranjat ca fotbalistul a caracterizat in presa orasul drept murdar si a spus ca in el sint multi ciini vagabonzi, pisici, golani si cersetori.

„Njock sa se mai abtina sa faca astfel de declaratii! Sa nu uite ca in urma cu 20 de ani, ei, acolo (in Camerun – n.r.), inca traiau organizati in triburi si dormeau in copaci. Pai chiar asa, aici, oricine vine isi permite sa-si dea cu parerea despre oras“, a spus Dragu, inflamat in stilul extremist consacrat.

In schimb, in apararea fotbalistului de culoare al Universitatii Craiova a sarit consilierul Emil Stefirta, proprietar al restaurantului Ritz: „Are dreptate Njock, cu ciinii vagabonzi, pisicile si gunoaiele. Intr-adevar, orasul este murdar. Dar eu am ramas surprins cind a declarat ca, dupa meci, nu l-a invitat nimeni la masa. Pai, il invit eu, la mine. Dupa fiecare meci. Gratis“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS