10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSeful PNL Dolj a depus coroane in vis

Seful PNL Dolj a depus coroane in vis

Seful liberalilor doljeni, Horatiu Buzatu, a chiulit de la cinstirea simbolurilor lui „21- 22“. Ocupat pina peste cap cu proiecte politice cind la halba, cind la tap, Buzatu nu s-a putut trezi ieri nici la gindul ca poate puncta la capitolul „rinjete electorale“, fara sa-l coste ceva secunda de publicitate.

Nu ca i s-ar fi simtit lipsa, dar, o data ce presedintele trateaza cu sforaituri un moment de plecaciune nationala, se intelege ca acesta e mesajul oficial al organizatiei PNL Dolj catre mamele si fratii fraierilor, nu-i asa, secerati de gloante acum 13 ani. La urma-urmei, de ce s-ar fi expus Buzatu, cu prinzu’ in cap, soarelui cu dinti din Piata Prefecturii, linga cei 10,12 liberali fara stapin?

Omul crede ca deja si-a atins tinta, rezervindu-si de pe-acum locul 1 pe lista senatorilor, la Dolj. Nu inainte de a-si fi rezervat la politie un numar de inmatriculare adecvat scopului sau politic: DJ-05-SEN. Probleme n-ar mai fi decit cu pornirea. Soferul Fordului „senatorial“ nu porneste dimineata nici impins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS