16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Scurte ştiri

Mădălina Drăghici, într-o poveste de iubire
Mădălina Drăghici, cunoscută mai ales pentru prezentările sale pentru nume mari precum Calvin Klein sau Karl Lagerfeld, va fi din toamnă protagonista unui nou şi exotic serial pe micul ecran. Ea va fi partenera lui Radu Vâlcan într-o poveste de dragoste fascinantă dintre un arab şi o româncă.
Frumoasa Mădălina Drăghici este obişnuită cu camera de luat vederi şi aparatul foto, ea pozând de-a lungul anilor pentru reviste celebre, de talie internaţională: „Am început cariera de model la 16 ani şi am avut onoarea să lucrez pentru Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Vera Wang, Diane von Furstenberg, şi să pozez în reviste precum Vogue Gioelli, Numero, Madame Figaro, Elle, Marie Claire, GQ, Gioia sau Avenue. Am intrat în modelling şi după câteva şedinţe foto în România şi câştigarea concursului «Next Generation Model 2004» (Cel mai bun tânăr model al anului) am plecat pentru prima oară la Milano“, îşi aminteşte Mădălina.

Julia Roberts înjură, Tom Hanks îndură
Julia Roberts l-a uimit până şi pe Tom Hanks cu limbajul ei colorat. Cei doi lucrează împreună la producţia „Larry Crowne“, iar actriţa înjură ca la uşa cortului pe platourile de filmare. Tom Hanks, prietenul Juliei şi regizorul filmului, s-a declarat învins şi spune că nu are ce să-i facă. „Nici nu am de gând să încerc să o fac să se controleze. O voi lăsa să spună ce vrea şi vom rezolva problema la montaj“, a afirmat Tom Hanks. Cu siguranţă, actorul ştie mai bine că nu are cum să învingă în bătălia cu limbajul neadecvat pentru o doamnă ca Julia, care a scăpat câteva înjurături chiar şi atunci când ţinea un discurs în onoarea lui.

Fernando Colunga vrea să facă film
Fernando Colunga, protagonistul telenovelei „Împreună pentru totdeauna“, nu renunţă la televiziune pentru film, dar este dispus să treacă graniţa în SUA pentru a-şi încerca norocul în cinematografie.
Colunga a plecat în Statele Unite pentru a lua cursuri de film, regie şi actorie. „Am avut propuneri de filme, dar de fiecare dată când mi se oferea ceva, mi se cerea să renunţ la televiziune, iar asta este o problemă complexă. În Mexic încă există această distanţă, ceea ce nu se întâmplă în Statele Unite. Nu înţeleg de ce nu poţi să faci şi televiziune, şi film în acelaşi timp“, spune actorul din „Împreună pentru totdeauna“.
Actorul este în continuare foarte ataşat de mediul în care a crescut ca artist şi în care a împlinit 21 de ani de activitate. „Nu am de gând să mă las de televiziune, pentru că respect şi iubesc acest mediu. În plus, pe noi, ca mexicani, televiziunea ne-a promovat la nivel mondial şi nu am de ce să o abandonez“, a declarat Fernando Colunga.

„Scândura de frizerie“, noua carte semnată de Mihai Găinuşă
Mihai Găinuşă a lansat un nou volum, o culegere de articole şi schiţe, intitulat „Scândura de frizerie“. „Titlul cărţii provine de la prima poveste, o întâmplare reală. Când eram mic şi mergeam la frizerie, frizerul punea pe braţele scaunului o scândură pe care mă aşeza ca să poată să mă tundă fără să se aplece. Cartea conţine articole publicate de mine anul trecut şi anul acesta în mai multe reviste, dar şi câteva schiţe scurte. Sunt uşor de citit şi sunt despre realităţile româneşti, pentru că trebuia să-mi fac curat în calculator şi voiam să scap de «viruşi»“, a spus Mişu zâmbind.
Mihai Găinuşă şi-a făcut debutul ca scriitor în 2003, cu „Trialoguri cârcotaşe“, iar în 2004 a dat tonul la „Cotcodăceli“. Trei ani mai târziu a compus un roman-cheie, intitulat „Fără cap şi fără coadă“, iar în 2009 a schimbat stilul şi v-a propus „Povestiri mortale“.

„Autistul, nu-l mai goniţi pe Brâncuşi“ va fi lansat în mai
„Autistul, nu-l mai goniţi pe Brâncuşi“, noul album al lui Florin Chilian, va fi lansat la sfârşitul lunii mai. Albumul reprezintă finalitatea unei călătorii începute acum 15 ani, de educare şi deschidere a publicului român către un alt gen de muzică şi, de asemenea, o călătorie de conturare şi cristalizare a artistului Florin Chilian. „Autistul“ are un caracter introspectiv şi atinge subiecte ca autismul social manifestat prin lipsa de voinţă, răbdare sau timp de a-i asculta pe cei de lângă noi.

Ştefan Bănică aduce „Super-love“
„Super-love“ este prima piesă care promovează noul album Ştefan Bănică şi care va fi lansat în toamna acestui an. Piesa beneficiază deja de un videoclip, de fapt, primul videoclip muzical din România, prezentând o poveste amuzantă, plină de energie, în care totul se întâmplă în imaginaţia personajului interpretat de Ştefan Bănică. Astfel, în timp ce stă plictisit la biroul unde lucrează, personajul evadează în imaginaţie, unde se petrec tot felul de lucruri haioase, pline de culoare şi de o energie debordantă. Pentru că este un muzical, întreg videoclipul se bazează pe dans, coregrafii, haine colorate, multe personaje carismatice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS