19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOpel rupt în două de un BMW

Opel rupt în două de un BMW

\n

Două persoane au fost rănite în urma unui accident violent provocat vineri după- amiază, pe Centura de Nord a municipiului Craiova, de o şoferiţă care nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW care circula regulamentar.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat pentru GdS că, vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, Loredana Bădică, de 21 de ani, din Craiova, care conducea un Opel pe DN 65 F (Centura de Nord) dinspre Filiaşi către Aeroportul Craiova, la intersecţia cu strada Corneşului a virat stânga fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere unui BMW care circula regulamentar.
Maşina condusă de tânără a fost lovită în plin de BMW-ul condus de George Nedea, de 25 de ani, din Craiova, iar în urma impactului violent Opelul a fost rupt în două. În schimb, BMW-ul s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului.
La locul accidentului a fost trimis un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, cei doi şoferi fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale.
Poliţiştii de la Rutieră au explicat că, în ciuda impactului extrem de violent dintre cele două autoturisme şi a faptului că Opelul a fost rupt în două, nici şoferiţa şi nici tânărul de 25 de ani nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în pericol. Oamenii legii au mai precizat că au întocmit dosar penal şi fac cercetări în cazul acestui accident pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS