5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare cu tramvaiul

Tamponare cu tramvaiul

Un cititor al GdS, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a surprins, luni după-amiază, un accident de circulaţie în care au fost implicate un tramvai şi un taxi, autoturismul rămânând destul de „şifonat“ în urma impactului cu tramvaiul. Cititorul GdS a trimis fotografiile făcute şi o scurtă descriere a accidentului pe adresa de mail [email protected].
Astfel, luni după-amiază, în jurul orei 16.00, pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Craiova, un taximetrist a încercat să întoarcă, deşi în acea zonă este linie continuă, moment în care Dacia Logan la volanul căreia se afla a fost lovită în plin de un tramvai care circula dinspre Billa către centru. În urma impactului, taxiul a fost avariat, iar şoferul a fost rănit uşor. În schimb, nici o persoană care se afla în tramvai nu a fost rănită, iar mijlocul de transport în comun nu a fost avariat. Cititorul GdS a precizat că a trimis fotografiile pentru ca toți cititorii GdS să conștientizeze riscurile la care se expun neacordând prioritate sau tăind pur şi simplu calea tramvaiului.
Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că poliţiştii nu au fost sezizaţi despre acest accident de circulaţie, mai ales că este vorba de o tamponare.
Aldezir MARIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS